La plataforma de jubilats i pensionistes retrà homenatge demà als seus membres desapareguts

La convocatòria de l’acte que farà la plataforma demà al passeig Cervantes a partir de les set afirma que enguany «Tot és extraordinari». Javier Ruiz, “Txin”, col·laborador habitual del col·lectiu ens explica el per què d’aquesta expressió.


I és que, com diu Txin, tot el que ha estat succeint des de març fins ara ha estat totalment imprevist i fóra de lo comú. Evidentment, el coronavirus ha marcat l’esdevenir de la plataforma “Pego per unes pensions justes” que amb el decret d’estat d’alarma, la limitació d’aforaments i reunions, la distància social, etc, no ha pogut reprendre per ara la seua activitat reivindicativa, que duia a terme amb concentracions cada dijous al migdia a la plaça de l’Ajuntament. És per això i per la recent pèrdua de la seua presidenta, Maria Dolors Lloret, que la plataforma ha convocat en primer lloc una concentració al passeig, seguida d’una assemblea. L’objectiu és establir el camí que va a seguir el col·lectiu a partir d’ara, a més de triar una nova directiva.

Com a colofó, la plataforma ” Pego per unes pensions justes” ha preparat un sentit homenatge als seus membres que ja no estan entre nosaltres, especialment a la seua presidenta. En l’homenatge intervindran Fernando Seguí amb Ramón Tamarit, Tomàs Llopis, Elvira Cambrils i Joan Femenia. També hi haurà una projecció d’un audiovisual. “Txin” ha afirmat que la pèrdua de Maria Dolors Lloret ha estat un colp dur per al col·lectiu.De les paraules de Javier Ruiz s’extrau certa incertesa, pot ser fins i tot un punt de pessimisme al respecte del futur de la plataforma. Però, afirma que els més habituals de les concentracions tenen la motivació necessària per a continuar en la lluita.

Des de l’organització s’ha insistit en que l’acte és obert a tota la ciutadania perquè més prompte o més tard tots hem d’arribar a ser jubilats i pensionistes. Hi ha un aforament màxim de 100 persones que seran distribuïdes en les cadires disponibles, les quals seran ubicades de manera que es puga mantindre la distància interpersonal de seguretat.
879 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!