Agenda del 8 al 12 d’octubre

L’agenda d’aquest llarg cap de setmana s’obri hui perquè ja està tot preparat per a la inauguració del mural en homenatge a Maria Cambrils.

L’acte, organitzat per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego, tindrà lloc aquesta vesprada a les set i mitja a la plaça que porta el nom de l’escriptora. Inclou un recital de poesia d’Ana Noguera, amb els seus versos dedicats a Maria Cambrils i amenitzat amb l’acompanyament de Jaume Ginestar. A més a més, els murs de la plaça acolliran l’exposició Magenta, una mostra conformada per fotografies de dones pegolines.

9 D’OCTUBRE

El Dia dels Valencians i Valencianes se celebrarà demà a Pego amb un acte institucional. A les dotze del migdia, com de costum, a la plaça Jaume I, i enguany amb mascaretes i aforament limitat, nous elements que no impediran la commemoració del 9 d’Octubre.
Cóm no, l’acte estarà amenitzat amb música en directe. Hi actuarà el duet clàssic format per Clàudia i Diego i també La Clandestina.


A les set es farà l’acte de la plataforma de jubilats i pensionistes al passeig Cervantes, i, per a les set i mitja està prevista la inauguració de l’exposició Tern, de l’artista pegolí Filiberto Siscar Sendra, al Centre d’Exposicions del carrer Hospital. La mostra romandrà en aquest espai fins al 25 d’octubre i l’horari de visites és de dimarts a divendres de les cinc a les huit de la vesprada. Els dissabtes i diumenges es pot visitar de les 11 a la una i de les sis fins a les huit i mitja. Filiberto Siscar farà visites guiades per l’exposició els caps de setmana a les set i mitja de la vesprada, a grups d’un màxim de 10 persones.

La festa del 9 d’Octubre tindrà com a colofó un concert al recinte de la Trilladora, amb l’actuació dels grups Smoking Souls i Reacció a partir de les nou de la nit. Només es pot assistir amb entrada.

DISSABTE 

Ja el dissabte, dia 10, a les nou i mitja es farà una ruta guiada a Alpatró, titulada «Pels carrers de la memòria». Està organitzada per l’Ajuntament de la vall de Gallinera i per a informar-se cal telefonar al 96 640 6553.

DIUMENGE

Enllacem així amb una altra ruta, aquesta vegada una eixida del Centre Excursionista de Pego per a conéixer Forna i amb un recorregut circular. Tindrà lloc el diumenge, dia 11 i el punt de trobada serà el passeig La Verdala a les huit i mitja del matí.

El mateix diumenge, a les nou i mitja, es donarà inici a una ruta anomenada «Al-azraq i els seus dominis». Un recorregut per Benissili de dificultat mitjana, organitzat per la Mancomunitat de Turisme de Pego i les Valls.

12 D’OCTUBRE
Per últim, el dilluns, dia 12, es durà a terme una altra ruta de l’Ajuntament de la vall de Gallinera. Aquesta vegada és un recorregut també circular, de 3,7 km, per a apropar els participants a l’època prehistòrica a Benirrama. L’eixida, a les nou i mitja des de Benirrama.

1178 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!