La piscina coberta obrirà a octubre


El plenari ordinari d’ahir, entre altres temes, dóna un pas més per a legalitzar el recinte esportiu amb l’aprovació de l’escriptura dels terrenys adquirits per l´Ajuntament que permetran obrir a finals d’any el nou complex esportiu. Qüestions com la gestió del recinte encara estan en l’aire.

En el plenari ordinari realitzat ahir a l’Ajuntament de Pego es va donar un pas més per a poder obrir la piscina Coberta.

Fa quasi 4 anys que es va iniciar els tràmits per a legalitzar la piscina coberta. Ahir es va donar un nou pas al plenari de Pego per a inscriure els terrenys i poder obrir el recinte esportiu.
L’edil d’esports, Rafel Moll va criticar el procés per a construir la piscina, al considerar que s’havia començat la casa per la teulada.

Les previsions del tripartit per obrir la piscina inicialment serà al mes d’octubre. A hores d’ara des de l’ajuntament barallen varies possibilitats per a gestionar el recinte. En qualsevol cas, Moll ha insistit en que els preus seran populars per a que molta gent puga gaudir de la mateixa.

La sessió plenària va estar farcida novament d’absències. A les habituals del grup independent, que porta anys sense acudir a les sessions, s’han d’afegir les absències del regidor d’Urbanisme, el popular Eduardo Siscar i el de Medi Ambient i festes, el nacionalista Pau Folqués. Aquesta circumstància va provocar que es deixaren damunt de la taula diversos temes per falta de quòrum necessari.

En el plenari també es va aprovar la liquidació del romanent de tresoreria del pressupost de 2005. Tot i que el romanent ascendeix a 1.600.000 euros, en realitat la pràctica totalitat d’eixos diners tenen un destí fixat i respon a projectes iniciats o previstos des de les distintes regidories. En el romanent, el edil d’Hisenda, el nacionalista Joan Carles Cambrils va indicar que 150.000 euros del romanent aniran destinats a finançar l’RPT dels treballadors de l’ajuntament una vegada s’aprove la mateixa.

En els precs i preguntes, el socialista Andreu Dominguis va fer referències a alguns problemes d’entrada i eixida de vehicles en determinats carrers com a conseqüència de les obres. Finalment l’alcalde, el popular Carmelo Ortolà, va anunciar que la plaça de secretari municipal ja ha quedat coberta per l’actual secretari d’Albaida, César Carbón, que prendrà posició a l’Ajuntament de Pego en el termini d’un mes.
857 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!