Carolina Sala pendent de què arriben les aules prefabricades


La Regidoria d’Educació ja té a la seua disposició els plànols d´on s’ubicaran les aules prefabricades dels alumnes del col•legi Carolina Sala. Ara només falta que la Conselleria d’Educació envie la remesa i s’adeqüen els barracons per començar el procés de renovació de l’escola.

La Regidoria d´Educació de l´Ajuntament de Pego ja sap on aniran ubicades les aules prefabricades que substituiran les classes de l’actual edifici del Carolina Sala mentre es procedeix a la seua demolició i posterior construcció del nou col•legi.

Quan arriben les aules s’ubicaran a la zona esportiva de la Trilladora, ja que la connexió amb la piscina municipal no comporta risc. Perquè existeix entre els dos espais una separació clara i segura. De tota manera, per a reforçar encara més aquesta protecció, el regidor d´Educació, el nacionalista Àngel Sendra ha afirmat que està previst el margenat de les zones destinades a les aules.

Tot i que la Regidoria d´Educació ja té els plànols d´on s’ubicaran les aules i també ha rebut una memòria de despeses en el projecte, la Conselleria encara no ha donat una data ni de la remesa de les aules prefabricades, ni del començament de les obres, tot i que ja s’han adjudicat les obres.

Davant la remesa de totes aquests moviments i per tal de tenir els pares i mares dels alumnes del col•legi Carolina Sala informats, el Regidor d´Educació, Àngel Sendra, està pendent de convocar una reunió informativa, segurament durant el transcurs de la setmana vinent per posar al dia els afectats i afectades pel procés.

874 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!