La nit de Carnestoltes Pego comptarà amb dos hospitals de campanya

Per a atendre totes les possibles complicacions sanitàries que puguen donar-se durant la celebració de la festa. Ahir, es van reunir el regidor de Sanitat i la regidora de Festes amb representants del Centre de Salut, la UPCCA, Acció Urgent i la clínica La Pau per a establir el protocol d’actuació per a la nit de Carnestoltes. Eixa nit Pego disposarà de 4 ambulàncies, a més de reforç mèdic i d’infermeria.

IMG-20170208-WA0002IMG-20170208-WA0003Dimecres passat representants de les Regidories de Sanitat i Festes, Acció Urgent, Clínica la Pau, Centre de Salut i UPCCA, es van reunir a l’Ajuntament de Pego per a planificar i coordinar les tasques sanitàries de la nit de Carnestoltes, atenent a l’elevat nombre de persones que poden visitar el municipi durant una de les festes que més caracteritza el municipi.

IMG-20170208-WA0004D’eixa reunió va eixir que, un any més, Pego comptarà durant la nit de Carnestoltes amb dos hospitals de campanya. Un d’ells mòbil que començarà la vetllada instal·lat al pla de la Font i que després serà traslladat a l’encreuament entre el carrer Sant Carles i l’Avinguda de Fontilles. El segon hospital serà fix i està ubicat a l’exterior del Centre de Salut de Pego. Servirà, per tant, de reforç a l’ambulatori que, ja de per si, eixa nit comptarà amb un reforç de metge i infermeria procedent de la Clínica la Pau i contractats per l’Ajuntament de Pego. La nit de Carnestoltes Pego també comptarà amb 4 ambulàncies.

Finalment, també es va deixar clar entre els equips sanitaris que participen la nit de Carnestoltes i els responsables de Sanitat i Festes de l’Ajuntament de Pego que durant tota la nit estaran permanentment comunicats amb les forces i cossos de seguretat com és la Policia Local, la Guàrdia Civil i l’empresa de seguretat privada que contracta el consistori per a eixa nit.

1991 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!