Josep Nadal reconeix que «és difícil trencar les dinàmiques de l’administració després de 20 anys de govern popular»

Ho deia durant la xerrada informativa que realitzar a Pego divendres passat que s’engloba en una ronda de visites pel pobles de la província d’Alacant. Durant la xerrada es van abordar qüestions com la situació de la reversió de l’hospital de Dénia, de les comunicacions a la comarca o la gratuïtat de l’AP-7, entre d’altres. La finalitat d’esta visita va ser «escoltar a la gent».

16406908_1290905744324965_998763563438186582_nDivendres passat el diputat pegolí a les Corts per Compromís, Josep Nadal, va estar a Pego en una trobada amb aquelles persones que tingueren interès en conèixer la seua tasca a les Corts i tingueren ganes de traslladar-li qüestions. L’acte al seu poble natal s’emmarca dins d’una ronda de visites que està realitzant el diputat per les circumscripcions que el van votar. Són, explicava, «visites obertes on la gent pot preguntar el que li interessa saber» perquè la finalitat última era «escoltar a la gent» i conèixer de primera mà «quines propostes i crítiques tenen per a aportar-les a les Corts o al Govern de la Generalitat».

El pegolí també va donar a conèixer que és el portaveu de Compromís a la Comissió d’Educació, Cultura, Innovació i Esports, que és vicepresident de la mesa de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i que també forma part de la Comissió de Drets Humans i de la Comissió que va elaborar la Llei de la futura Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

Així, explicava el diputat pegolí que, entre les feines que ha realitzat fins ara està la de «participar en l’elaboració de la Llei de la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i també en la Llei de Pesca». Ampliava Nadal a l’auditori que també es treballa de manera territorial i, en esta vessant, ha estat estudiant qüestions mediambientals, sanitàries o de comunicacions de la Marina Alta. Matèries al voltant de les quals va preguntar, després de la primera intervenció del diputat pegolí, l’audiència present.

Afirmava Josep Nadal que «hem entrat en la part de la legislatura en què comença a jugar-se el que vol este Govern» i és per això que des del grup parlamentari al que representa es creu que «és el moment més important per no perdre el contacte amb la ciutadania». No obstant això, reconeixia Nadal que, «després de 20 anys del PP a les institucions, les dinàmiques són molt difícils de trencar» al que s’afegix «la situació econòmica de quasi fallida de la Generalitat Valenciana». Unes circumstàncies que no permeten cobrir totes les necessitats que demana l’estat del benestar i evidencien els desequilibris de finançament autonòmic que deixen al País Valencià en un greugre comparatiu respecte a d’altres territoris de l’estat.

1774 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!