La Muixeranga de la Marina Alta assajarà este dissabte a Pego amb els Castellers de l’Alt Maresme

Una colla castellera que va visitar la localitat el 17 de juny de 2017 durant la I Trobada de Muixerangues, dins les Festes patronals. Este dissabte es col·locarà una placa commemorativa a la plaça de l’Ajuntament per recordar que eixe dia, per primera volta al municipi, es va veure una construcció de 7 altures.

3d7El 17 de juny de 2017, durant les Festes de Pego, la població va poder gaudir de l’actuació dels Castellers de l’Alt Maresme durant la I Trobada de Muixerangues, quan encara existia la Muixeranga de Pego, que va ser l’organitzadora de l’activitat. Aquella I Trobada de Muixerangues va permetre intercanviar coneixements i experiències entre muixerangues i la colla castellera. I Pego va poder contemplar, per primera vegada, una construcció de 7 altures a la plaça de l’Ajuntament.

27336754_894666487360430_3327205458889070710_nEste cap de setmana els Castellers de l’Alt Maresme tornen a Pego convidats per la Muixeranga de la Marina Alta, qui va agafar fa uns mesos enrere el testimoni de la pegolina per a abraçar la realitat de la colla, en què participen membres de diferents pobles de tota la comarca. Així, dissabte 10 de febrer, tindran una jornada plena d’activitats amb l’equip de tècnica dels Castellers de l’Alt Maresme.

A les 13h., procediran a la col·locació d’una placa commemorativa de la figura 3d7 que van fer els Maduixots (que així es coneix a la colla castellera de l’Alt Maresme) a la plaça de l’Ajuntament de Pego, el passat 17 de juny de 2017.

A les 17h., tindran assaig de tècnica de pilars amb els castellers a l’Espai Veïnal Antic Institut. Una pràctica que, asseguren des de la Muixeranga de la Marina Alta, serà molt entretinguda i divertida, sobretot per als i les més joves. En tancar la jornada, gaudiran del Carnestoltes de Pego.

 

1547 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!