La Marjal de Pego-Oliva al cupó de l’ONCE

Del proper diumenge, 19 de febrer. Un cupó que correspon al sortegi de diumenge d’aquesta mateixa setmana. En la imatge, a tot color, podem apreciar els camps d’arròs de la marjal encara verds, però ja agafant l’ocre de la maduració.
És costum que, de tant en tant, es canvien les imatges de les marques registrades per tal de cridar l’atenció del públic sobre el producte en concret. És una de les regles de l’anomenat màrqueting per tal de captar, permanentment, l’atenció dels possibles consumidors. Entre les estratègies de publicitat més conegudes també es troba la de buscar cares conegudes perquè s’identifique amb elles i les seues qualitats els productes. No obstant, aquestes cares famoses es poden substituir també per espais paisatgístics amb ‘ganxo’. És el cas de l’ONCE que ha decidit, que la imatge del cupó del pròxim dia 19 de febrer, el cupó corresponent al sorteig de diumenge d’aquesta setmana, siga la del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva.

Així, qui compre el cupó de diumenge podrà conèixer, a tot color, com es posen els camps d’arròs quan aquest encara verdeja, però, alhora comença a madurar deixant entreveure taques ocres d’espigues a punt de segar. A més, s’assabentarà que la Marjal de Pego-Oliva està a Alacant i va ser declarada Parc Natural el 1994 i és per tant, un dels Parcs Naturals d’Espanya. La imatge es pot veure, a més de comprant el cupó, òbviament, al facebook de Ràdio Pego.
646 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!