El PQPI d’Administratiu de l’IES Enric Valor de Pego parla de Carnestoltes a Ràdio Pego

Ho farà demà a les 10 del matí. Enguany el projecte d’empresa que està desenvolupant aquest Programa de Qualificació Professional Inicial té com a objecte una empresa de venda de disfresses i complements i per a investigar sobre la demanda a Pego van eixir al carrer a entrevistar sobre la qüestió. Demà desvelaran els resultats de l’enquesta.
A l’IES Enric Valor de Pego, a més d’impartir-se ESO també s’imparteixen el que es coneix com a PQPI, que són les inicials de Programa de Qualificació Professional Inicial. Aquestos són programes adreçats a joves que no han obtingut el graduat en ESO i que pretenen desenvolupar unes competències bàsiques, professionals i personals, per afavorir la inserció laboral dels alumnes.

La seva finalitat és proporcionar a l’alumnat unes competències pròpies d’una qualificació professional de nivell 1 del Catàleg nacional de qualificacions professionals, així com facilitar l’obtenció del títol de graduat en ESO i la formació per poder prosseguir els estudis en els diferents ensenyaments.

Els i les alumnes que atenen aquestes classes són majors de setze anys, i menors de vint-i-un anys. Cap d’ells i d’elles no ha obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria. Opten a aquests programes educatius alumnes que, una vegada esgotades les vies d’atenció a la diversitat, es troben en greu risc d’abandonament escolar. També aquells joves desescolaritzats, en situació de desavantatge sociocultural i educativa, que hagen abandonat l’escolaritat obligatòria. Els joves amb necessitats educatives especials amb possibilitats d’inserció laboral i, excepcionalment, alumnes amb 15 anys que hagen cursat 2n d’ESO i no estiguen en condicions de promocionar a tercer i ja hagen repetit una vegada en l’etapa.

Des de l’any passat, Ràdio Pego i el PQPI d’Administratiu de l’IES Enric Valor de Pego col•laboren en la difusió de part del temari que duen a terme durant el curs. En aquesta ocasió, el projecte d’empresa a constituir ha estat de venda de disfresses i complements i és per això que el grup que conforma aquest PQPI va eixir al Mercat fa un parell de setmanes per a indagar, a través de l’enquesta, l’opinió de la gent de Pego sobre la tornada del Carnestoltes al centre urbà. Però aquesta no és l’única pregunta que feren. També van voler saber sobre l’elaboració de les disfresses i derivats.

El resultat d’aqueix estudi el coneixerem demà a les 10 del matí de la mà dels protagonistes d’aquest projecte d’empresa de venda de disfresses i complements. Us encoratgem a estar atents i atentes a
738 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!