La Marina Alta inicia la campanya d’ajuda al poble saharaui

Enguany s’està arreplegant en els distints col•legis de Pego sucre, oli i arròs que s’enviaran als camps de refugiats en una caravana que eixirà al mes d’abril. El sopar comarcal per a arreplegar més ajudes es realitza a Pego el proper 24 de març. El nostre municipi ha estat uns dels més solidaris de la comarca. Des d´aquest primer món en el qual vivim les necessitats i els problemes són molt distints als que es viuen en altres llocs. Des de la Marina Alta i des de tot el país s’ha iniciat la campanya de recollida d’aliments per a una nova caravana d’ajuda al poble saharaui.

L’any passat els pegolins i les pegolines van ser dels més generosos de la comarca i enguany els membres de l’associació han redoblat els esforços per a què aquest any també es puga arreplegar gran quantitat d’aliments. Per això compten amb la col•laboració de tots els col•legis de Pego, on podrà deixar sucre, oli i arròs, tres aliments bàsics que, a més, no es fan roïns fàcilment. Tere, una de les membresde l’associació de Pego, dóna les gràcies per la solidaritat del poble i demana que enguany també ho siga.

Però a més a més, Pego organitza enguany el sopar comarcal on també es recaptaran diners per a ajudar a un poble que porta vora 30 anys vivint en camps de refugiats després de les promeses incomplides de l’ONU per a celebrar un referèndum d’autodeterminció sobre el Sahara. Aquest sopar se celebra el proper dia 24 i les entrades poden adquirir-se a Sanecasa. Els diners recaptats entre d’altres coses serveixen per a atendre malalties de xiquets i adults saharauis que no poden tractar-se al mig del desert.

616 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!