Dia de la iniciativa empresarial

El dia 5 de març va estar elegit dia de l´emprenedor per a donar impuls a aquesta modalitat empresarial. Una tradició que es vol consolidar al País Valencià. El Creama de Pego ha ajudat a crear al voltant de 30 noves empreses en dos anys. Avui, 5 de març és el dia elegit per a celebrar el dia de la iniciativa empresarial. Una manera, aquesta, d´impulsar i recolzar tota la gent que s´arrisca i inverteix en la creació d´una empresa pròpia. La tasca que ha estat realitzant el Creama de Pego i per extensió l´Ajuntament durant els darrers dos anys es tradueix en la creació de al voltant de 30 noves empreses d´aquestes característiques.

La major part de la riquesa del país es deu a iniciatives emprenedores que es consoliden amb el temps i representen una força important en el sector econòmic. Per al regidor de comerç, però, és essencial que des de l´educació es potencie l´esperit emprenedor perquè majorment la falta de recursos econòmics i la tradició d´aquest país retalla les possibilitats de la joventut per a invertir en el seu futur empresarial.

El procés de treball de Creama ha aconseguit, com ja destacàvem la setmana passada, un reconeixement doble. D´una banda s´ha entrat en la Xarxa AFIC que amplia els recursos per a la promoció del comerç. D´altra banda, el certificat de qualitat ISO, de renom internacional.

672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!