La Marina Alta diu no a les prospeccions petrolíferes

Este migdia s’ha celebrat al Pòsit de Dénia una reunió de la Xarxa d’Alcaldes de la Marina Alta que ha permès la signatura conjunta d’una declaració institucional contra les prospeccions de petroli a la costa mediterrània. L’alcalde de Pego, Enrique Moll hi ha estat present. Amb esta signatura es pot afirmar, sense equivocar-se, que La Marina Alta diu no a les prospeccions petrolíferes.
Este matí de dimecres, a les 12 hores ha tingut lloc al Pòsit de Dénia una reunió de tots els alcaldes i les alcaldesses de la Marina Alta per a signar una declaració institucional contra les prospeccions petrolíferes en la costa mediterrània.
El document ha estat elaborat per la comissió especial de la Xarxa d’Alcaldes formada per representants de tots els grups polítics que hi ha a la comarca per a deixar clar que “l’oposició de la Marina Alta a les prospeccions està per sobre d’interessos de partit i que és una acció en defensa del nostre medi ambient, paisatge i indústries amb gran importància com el turisme i la pesca”.
Formen part d’aquesta comissió Ana Kringe, alcaldessa de Dénia (PP); José Chulvi, alcalde de Xàbia (PSPV-PSOE); Joan Miquel Garcés, alcalde de Xaló (Bloc-Compromís) i Juan Alejandro Mut, alcalde de Sanet i Negrals (Independents).
Esta declaració institucional, que amplia fins a la totalitat el nombre de pobles que ja s’havien posicionat públicament contra els sondejos petrolífers, serà remesa al Govern central perquè coneguen la posició “totalment en contra de les prospeccions de tota la Marina Alta”, explicava l’alcalde de Pego, Enrique Moll, també present a la reunió al Pòsit de Dénia. Moll, incidia en fet que en esta qüestió, com en la del tren, no “els colors polítics desapareixen”.
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!