La Mancomunitat de Serveis Socials renova material informàtic

Ho fa anualment a través de les subvencions que la Diputació d’Alacant destina a este apartat amb la finalitat de garantir el treball que es realitza en administracions com la Mancomunitat. Enguany han estat dos ordinadors, un servidor, SAI, impressora i material de protecció, el que s’ha pogut renovar per agilitzar la feina interna.
Un any més les subvencions que la Diputació d’Alacant posa a disposició de les Mancomunitats han permès que la de Pego i Les Valls haja pogut renovar part del seu material informàtic. Pot semblar una tonteria, però, actualment l’equipament informàtic és bàsic per a l’adient desenvolupament d’una feina amb base administrativa.

De fet, poder adquirir dos nous ordinadors, un servidor, SAI, impressora i material de protecció, a expenses de la Diputació Provincial, permetrà a la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego i Les Valls «garantir el seu treball i tindre una protecció adequada del mateix». De fet, l’adquisició del servidor els permetrà «compartir i intercanviar informació i recursos, emmagatzematge d’arxius, servei web i de correu electrònic», a més farà de centralitzador de dades que es podran gestionar de manera compartida.

La resta de material subvencionat per la Diputació d’Alacant —pantalles enrotllables— és per a les professionals que realitzen campanyes per a conscienciar i informar, d’una manera clara i comprensible, sobre els diferents programes o serveis que oferix la Mancomunitat, a través de xerrades, tallers o campanyes de sensibilització.
783 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!