La IV lliga comarcal de natació es disputa a Pego este dissabte

Es tracta de la segona prova d’esta temporada, 2014-2015. Xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys de set pobles de la Marina Alta competixen cada mes en una localitat diferent i, este dissabte, la competició es trasllada a Pego. A les 4 de la vesprada, a la piscina coberta, s’inicien les proves.
Fa uns anys van proliferar a la Marina Alta piscines cobertes i això va propiciar la creació, fa quatre anys, d’una lliga comarcal de natació en edat escolar. Pego des del seu inici hi participa, tot i que és, fa dos anys quan es crea al municipi un Club de Natació que coordina totes eixes activitats.

L’alumnat de natació pegolí, una trentena de xics i xiques entre 5 i 16 anys, va començar competint entre si abans de la creació de la lliga comarcal. Des de fa quatre anys, però, que poden mesurar forces i tècnica amb la resta d’escoles de natació de la comarca. Pego competix amb Benissa, Ondara, Dénia, Benitatxell, Els Poblets i El Verger en categories pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior.

La lliga comarcal “navega” per tots i cadascun dels pobles que competixen. Dissabte es disputa la segona prova de la temporada, a la piscina coberta de Pego. Les proves que es podran veure, a partir de les 4 a la piscina coberta de Pego són ben variades: 25 metres, 50 metres i 100 metres de crool, esquena i braça, 100 metres estils, relleus de 4 per 25 metres i 4 per 50 metres mixt i relleus de 4 per 50 metres femení.563 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!