La investigadora pegolina Adriana Mira Pastor representa l’àmbit científic espanyol en un esmorzar oferit per la Casa Reial

Adriana Mira Pastor és investigadora del Laboratori de Psicologia i Tecnologia de la Universitat Jaume I de Castelló. Divendres passat va participar com a convidada en l’esmorzar oferit pels Reis en honor del president de Costa Rica en el Palau Reial.

adrianaLa investigadora del Laboratori de Psicologia i Tecnologia de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), la pegolina Adriana Mira Pastor el 20 de febrer de 2014 va defensar la seua tesi doctoral titulada: Eficacia diferencial de un programa de intervención auto-aplicado a través de Internet para la prevención y el tratamiento de la depresión leve o moderada con apoyo y sin apoyo por parte del terapeuta. La seua carrera, però, no ha deixat d’avançar amb pas ferm, ja que Adriana Mira Pastor va aconseguir fa poc més d’un any, un dels 3 projectes R+D per a joves investigadors que s’han concedit a l’àrea de Psicologia per tota Espanya. Este tipus de projectes té com a finalitat finançar l’execució d’estudis de recerca dirigits per investigadors i investigadores joves amb trajectòries científiques prometedores, facilitant d’esta manera l’inici en la direcció de projectes.

La investigadora pegolina també ha rebut recentment, en la seua VII edició, el Premi Joves Investigadors del Banc Santander en la convocatòria 2016, en base a la seva trajectòria investigadora reflectida en la qualitat de les publicacions científiques, les estades de perfeccionament en centres de reconegut prestigi i la participació i direcció de projectes d’investigació.

2

Però Adriana Mira Pastor ha estat notícia perquè divendres passat participava a Madrid en l’esmorzar oferit pels Reis en honor del president de la Costa Rica en el Palau Reial. A l’acte van ser convidades personalitats de tota Espanya en representació de diferents àmbits culturals i científics. La pegolina va assistir com a representant espanyola de l’àmbit científic.
Font principal: UJI 

4616 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!