La II Fira de la tapa de Pego premiarà la millor tapa i el millor disseny

Des de esta vesprada, a les 19h., es podran assaborir les propostes de tapa dels 8 bars de Pego que participen en l’esdeveniment gastronòmic i social del cap de setmana. És una de les novetats d’esta segona edició junt amb el concurs de tapes. Tot, al Passeig Cervantes.
Esta vesprada, a partir de les 19h., els pegolins i les pegolines podrem assaborir totes les tapes que els 8 bars que hi participen en la II Fira de la tapa ‘Pego també tapeja’ han dissenyat per a l’ocasió. El passeig Cervantes és l’escenari on transcorrerà, durant tres dies, la II Fira de la tapa organitzada per Creama i Turisme.
En esta nova edició tres són les novetats que es presenten. La primera d’elles afecta directament als 8 bars que participen: Bondia, Ca Vicent, Seven Pizza, El Moss de Pego, La Tasqueta, Vent de Llevant, Aranbea i Miracle. Els afecta perquè les seues tapes competiran per obtenir els dos premis que enguany s’atorgaran a la millor presentació de tapa i a la tapa més saborosa.

Esta informació ens va fer pensar que les persones encarregades de cuina deuen estar ben capficades, almenys, dissenyant una presentació sorprenent per a intentar aconseguir endur-se la millor qualificació. La resposta no va ser unànime, però ens consta que sí que hi ha bars que estan experimentant des de fa unes setmanes la presentació i la barreja de sabors.

Els concursos són competitius però alhora suposen un repte i un estímul per estar a l’altura de la resta de concursants, és el que ens confirmaven els participants d’esta II Fira de la tapa ‘Pego també tapeja’.
La regidora de Creama, Turisme i Comerç, Pepa Sendra està segura que no hi haurà enveges entre concursants, sinó més bé tot el contrari. Està convençuda que, davant «la cordialitat que es va vore l’any passant, i estic segura que este any es repetirà».

Confiaven els participants que el temps acompanye el cap de setmana ‒tot apunta que així serà‒ perquè tot vaja bé.

Sendra informava d’una altra de les novetats de la II Fira de la tapa de Pego, l’avançament d’obertura de la mateixa i és que s’ha cregut que «divendres és un bon dia per a eixir de tapes i començar a celebrar-ho estirant un poquet el cap de setmana».
La tercera i última novetat de la II Fira de la tapa ‘Pego també tapeja’ ha de veure amb la part refrescant que la beguda representa en un esdeveniment d’estes característiques. Enguany, per unanimitat dels participants, s’ha decidit incorporar el vi a la fira, ja que l’any passat es va trobar a faltar. Així, enguany es podrà veure cervesa, vi tint i blanc de Villena.

En ser segon dissabte de mes, també al passeig Cervantes tindrà lloc el mercat de la terra de Pego amb un homenatge a Ovidi Montllor en el que participarà moltíssima gent. Els que hem escoltat a l’avís de Ràdio Pego i molts altres que s’han anat afegint. Serà a partir de les 12h.
A la II Fira de la tapa també hi haurà demostració de ball per part de l’escola de ball de l’EPA, a partir de les 13h.
709 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!