Inici de campanya de les municipals a Pego

Amb tradicional pegada de cartells, col·locació de pancartes, almenys per part dels partits que conformen la corporació municipal. Però la campanya, a més de al carrer també es juga a les xarxes.
La campanya electoral a Pego es fa al carrer, amb la cartelleria i les pancartes estratègicament penjades, i també acudint a esdeveniments com el que té lloc este cap de setmana, la II Fira de la tapa, ‘Pego també tapeja’, acudint els dijous al mercat municipal o simplement passejant pel carrer i conversant amb la gent. Però la campanya electoral també a les xarxes socials. Tots els partits polítics tenen pàgina de facebook, una eina que els permet, entre d’altres coses, comptabilitzar quanta gent visualitza les seues publicacions i tenir una estadística dels moviments a la pàgina. Tots els perfils estan actius: Ciutadans, Socialistes, Compromís, Ciudadanos, Volem. Una formació que ens té més despistades és Acord Ciutadà que no té, de moment una pàgina conjunta de les formacions que formen la coalició, ERPV-EUPV, sinó que publiquen a la pàgina facebook d’Esquerra Pego. D’altra banda, el PP ha optat en esta campanya per Twitter. Allí és on està presentant les persones que conformen la seua candidatura.

Siga a una xarxa o una altra, ens assabentem que este cap de setmana no són pocs els actes que tenen a l’agenda els distints partits polítics:

Comencem hui divendres amb el sopar presentació de candidatura de Compromís per Pego a l’Al-Hagamba-Muza a partir de les 20.30h.
Demà el PSPV-PSOE, a partir de les 10.30 del matí, a la Casa del poble ha organitzat tallers i animació per als més menuts de la casa.
Per la vesprada, a les 19.30h., Volem Pego inicia la campanya a la seua seu, a la Plaça de la Constitució.
Diumenge a les 18h., el torn és per al PP. Els populars de Pego presenten la seua candidatura a la seua seu, a l’avinguda Reina Sofia nº12.
Per a la dimarts que ve, a les 19h., a la seu d’Acord Ciutadà, a la plaça del mercat també hi ha programat l’acte de presentació de candidatura de la coalició amb la presència d’Ester López, cap de llista a les Corts per Alacant.741 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!