L’Ajuntament de Pego complix amb el pla d’ajustament

El període mitjà de pagament de les operacions comercials és de 87,49 dies, la mitjana pendent de pagament és de 46,21 dies.
Trimestralment Intervenció ha d’informar del seguiment del pla d’ajustament que al que l’Ajuntament de Pego es va comprometre el 30 de març de 2012. Aleshores es van signar dos operacions de crèdit amb el BBVA per al pagament a proveïdors. L’informe dóna compte que s’està donant compliment al pla d’ajustament. No obstant això, comentava l’auxiliar d’intervenció que «en futurs informes anirà mirant-se l’evolució que puga tindre al llarg de l’exercici per si s’haguera de reconduir en algun moment».

Un altre dels informes, en este cas de Tresoreria, dels que s’ha de donar compte trimestralment, és el de morositat. En este punt l’Informe assenyala que el període mitjà de pagament ha estat de 87,49 dies i s’ha fet un pagament total d’operacions comercials de 893.730,56€. D’eixa quantitat estan pendents de pagament 372.514,39€, amb un període mitjà pendent de pagament de 46,21 dies.
731 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!