La Guàrdia Civil deté un home que va atracar tres dones en una nit a Xàbia

El detingut, un espanyol de 36 anys, va seleccionar les seues víctimes amb cura; tres dones que van entrar soles a l’oficina bancària triada. El presumpte lladre va intimidar les seues víctimes amb una pistola de joguet de què es va desfer posteriorment, segons va manifestar ell mateix. El presumpte autor dels fets és un delinqüent reincident de Xàbia.

Op_Tridente17_Alicante_editada.2Dissabte la Guàrdia Civil de Xàbia desvelava que ha detingut un espanyol de 36 anys per ser el presumpte autor de tres robatoris amb intimidació, comesos al llarg de la nit del passat 22 al 23 de desembre, sobre tres dones, mentres estes es trobaven extraient diners en efectiu d’un caixer de la Platja de l’Arenal d’eixa localitat. El detingut, que es va fer amb un botí total de 220 euros, ja ha ingressat a la presó.

El passat 22 de desembre, una dona de 51 anys de nacionalitat sueca, resident a Xàbia, es trobava en una oficina bancària situada en la Platja de l’Arenal, quan va ser abordada a les 22:15 hores de la nit, per un individu amb el rostre cobert per una bufanda i unes ulleres de sol, armat, segons pareix, amb una pistola, per tal d’intimidar-la perquè li donara els diners que acabava d’extraure, 150 euros. A més, l‘home li va exigir que traguera novament diners. La víctima va començar a cridar i, després d’espentar a l’autor, va aconseguir eixir corrent del recinte del caixer i fugir del lloc.

Dos hores més tard, a les 00:45, ja del dia 23 de desembre, este individu va tornar a assaltar una altra usuària del caixer, una britànica de 50 anys, a qui li va robar, amb el mateix modus operandi, 50 euros.

A les 03:45 hores d’eixa mateixa nit, va cometre el tercer i últim robatori, també intimidant amb la mencionada pistola una dona, una altra britànica de 19 anys, a qui li va sostraure la quantitat de 20 euros.

En presentar les víctimes les diferents denúncies, els agents de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Xàbia van iniciar immediatament una investigació. Basant-se en les manifestacions de les tres víctimes, dels possibles testimonis i després d’un detallat estudi de les gravacions de la càmera de seguretat de l’oficina bancària, s’ha detingut l’autor dels fets, un espanyol de 36 anys, delinqüent reincident del municipi.

Op_Tridente17_Alicante_editada.4En el registre del seu domicili (dut a terme en col·laboració amb agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC), a causa de la perillositat de l’autor i de la possible existència d’armes), ropa intervenidas’han trobat les peces de roba que portava en els tres robatoris, una jaqueta i dos gorres, perfectament identificades al comparar-les amb les imatges de la càmera de seguretat.

Davant d‘eixes evidències, el detingut va acabar per reconéixer els fets, argumentant que va triar les dones que va observar que anaven soles al caixer. Sobre la possible pistola, va manifestar que no era real, sinó de joguet i que s’havia desfet d’ella.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents penals, ja ha passat a disposició judicial, sent decretat el seu ingrés immediat a la presó provisional, a l’espera de judici.

 

1546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!