Compte enrere per conèixer la il·lustració que completarà la decoració de la nova seu de la MaCMA

Divendres, 19 de gener, finalitza el període d’inscripció al Concurs d’il·lustradores i il·lustradors que va convocar el passat mes de novembre la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta. Sota el lema ‘Totes les Marines’ Il·lustra el que per a tu és la Marina Alta‘, l’entitat cultural pretenia amb esta convocatòria no només completar la decoració de la seua seu, sinó també dinamitzar l’escena de la il·lustració a la comarca.

El passat mes de novembre, amb motiu de l’obertura de la nova seu de la MaCMA en la celebració del 20é aniversari de la seua creació, l’entitat va llançar una iniciativa dirigida a les il·lustradores i els il·lustradors de la Marina Alta perquè proposaren un dibuix que decorara un dels murs del nou espai.

Amb la convocatòria d’este concurs la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta pretenia revitalitzar el llenguatge gràfic i ser un revulsiu per a artistes del món de la cultura visual que treballen a la comarca. I és que MaCMA està convençuda que la il·lustració és un llenguatge icònic i una comunicació pròpia del segle XXI. Una manera de comunicar sense paraules que connecta amb l’interiorisme del nou emplaçament.

26814598_678948382495133_1247144034442620087_nEl proper divendres, 19 de gener de 2018, finalitza la convocatòria. Així que a les il·lustradores i il·lustradors tenen cinc dies per enllestir la proposta que consideren més atractiva per a participar en este I concurs d’il·lustradores i il·lustradors que organitza la MaCMA.

L’autor o autora de la il·lustració guanyadora rebrà un premi de 200 € en metàl·lic i un lot de llibres de la MaCMA, així com la impressió sobre vinil de gran format que anirà muntat decorant i formant part de la seu fins la propera edició del guardó.

Baix el lema ‘Totes les Marines’ Il·lustra el que per a tu és la Marina Alta, el format de presentació ha de ser un A2 (59,4 cm x 42 cm). La il·lustració s’ha de realitzar a dues tintes, negre i salmó –el nou color corporatiu de la MaCMA–. Pel que fa a la tècnica, ha de permetre la correcta impressió amb plotter sobre lona de vinil.

Cada participant pot presentar una única proposta impresa i muntada sobre cartó ploma o similar, junt amb un CD amb un arxiu gràfic de la seua obra JPG o PNG amb bona resolució 600 ppp (mín.) i un sobre tancat que continga dins les dades personals i de contacte de l’il·lustrador o la il·lustradora (nom, cognoms, DNI, telèfon mòbil, correu electrònic i document acreditatiu del poble de naixement i/o de residència habitual de la comarca). Les obres s’hauran d’enviar, o bé entregar en mà, a la Seu de la MACMA –C/Blasco Ibáñez, 50-Baix, CP 03760, Ondara– fins al divendres 19 de gener del 2018 (inclòs).

Des de la MaCMA es convida a tots i totes els artistes gràfics de la comarca a que participen en el projecte per compartir la seua idea i reflexió visual sobre el que els inspira la comarca.

 

1480 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!