El secretari local dels socialistes, Enrique Moll, presenta hui la seua candidatura per a ocupar la secretaria comarcal del PSPV

Esta decisió ve motivada «pel suport de la gent de la comarca, per gent que creu que este càrrec l’ha d’agafar una persona que siga un referent dins la comarca», confessava el candidat pegolí este matí a Ràdio Pego. El projecte del socialista pegolí Enrique Moll té tres eixos principals: «consolidar el canvi de les últimes eleccions i que este vaja a més», que eixe canvi arribe a la Diputació d’Alacant i que esta «tinga un govern progressista que no siga un contrapunt de la Generalitat» i que «en totes les poblacions de la Marina Alta es presenten llistes socialistes».

not4614El secretari local dels socialistes pegolins, Enrique Moll, ha presentat hui a Dénia la seua candidatura per a ocupar el càrrec de secretari comarcal. Una decisió que ve motivada, explicava a Ràdio Pego, «pel suport de la gent de la comarca, per gent que creu que este càrrec l’ha d’agafar una persona que siga un referent dins la comarca».

Enumerava com a referents actuals del socialisme de la Marina Alta als alcaldes José Chulvi a Xàbia, Vicent Grimalt a Dénia, José Ramiro a Ondara i ell mateix a Pego. A més, posava de relleu que, per primera vegada a la història, el PSPV de la província d’Alacant compta amb un secretari procedent de la Marina Alta com és el xabienc Chulvi. Confessava que «això de ser un referent a la comarca queda molt bé en el paper, però, per a ser un referent t’ho has de treballar». Al seu favor Enrique Moll assegura que té la seua «afinitat amb els pobles menuts» i explicava que «he estat en molt de míting, he fet de mantenidor de molts actes» i, davant la proposició feta perquè es presentara al càrrec, no ha sabut dir que no.

Pego_lowEnrique Moll va estar barallant la possibilitat de presentar la seua candidatura a secretari comarcal en l’última legislatura (l’actual), però, en aquell moment va creure «més convenient centrar-me en la campanya electoral local», el que considera que va ser una bona elecció atenent als resultats obtinguts per la formació socialista de Pego, que va passar de 4 a 7 regidors.

En aquell moment es va apostar per Toni Vaquer, de l’agrupació de Castell de Castells, «recolzant que les minories tingueren veu dins la comarca». Una decisió presa conjuntament entre tota la gent que en aquell moment formava del projecte socialista comarcal.

Amb la presentació de la candidatura d’Enrique Moll a la secretaria comarcal del PSPV, hi haurà pugna pel càrrec perquè el regidor de Dénia, Òscar Mengual prèviament ja havia presentat la seua candidatura. Esta situació la veu Moll com «una lliçó de democràcia de cara als altres partits. Demostrant que nosaltres no triem a dit, sinó que va a votar el militant». Al voltant de 450 les persones afiliades al partit socialista a la Marina estan convocades a les urnes el proper diumenge, 4 de febrer, per elegir la persona que ocuparà el càrrec de secretari comarcal.

Admet Enrique Moll que tenia clar que anava a presentar-se, però «primer volia recavar tota la informació per saber si comptava amb suficients suports» i és per això que, abans d’anunciar la seua candidatura, va parlar amb tots els secretaris locals de les 32 agrupacions restants de la comarca, amb els i les portaveus socialistes dels diferents ajuntaments i va mantindre converses «amb sectors dispersos que hi ha en diferents agrupacions». Una vegada clar que comptava recolzament suficient, Moll, va telefonar el denier Òscar Mengual i es van asseure a parlar per veure si hi havia possibilitats de pactar una única candidatura. Malauradament, però, no va ser possible perquè tots dos volien ocupar el càrrec de secretari comarcal.

not5060El projecte del socialista pegolí Enrique Moll a la secretaria comarcal del PSPV de la Marina Alta té tres eixos principals: «consolidar el canvi de les últimes eleccions i que este vaja a més», que eixe canvi arribe a la Diputació d’Alacant i que esta «tinga un govern progressista que no siga un contrapunt de la Generalitat» i que «en totes les poblacions de la Marina Alta es presenten llistes socialistes».

Enrique Moll ha comptat hui amb la presència de Vicent Cabrera de l’agrupació de Benissa, d’Encarna Cabrera dels socialistes de Calp, de Baltassar Vives de l’agrupació d’Els Poblets, Eliseo Mezquida de Castell de Castells, Kika Mata des de Xàbia, en l’acte de presentació de la seua candidatura. Apuntava, però, que «la meua executiva no està tancada» i assegurava que està oberta a tota aquella gent que «vullga treballar per la comarca».

Assevera el socialista pegolí Enrique Moll que, políticament parlant, mai ha tingut aspiracions d’eixir del seu poble. I de fet, avançava ja que «va a ser el candidat, si no passa res i si el meu partit m’ho permet, a les pròximes eleccions a Pego». És per això que volia deixar clar que la decisió de presentar-se a la secretaria comarcal del PSPV «no té res a veure amb consolidar el projecte socialista a Pego». No obstant, indicava, «sí que té a veure amb què creiem que la Marina Alta està millor, després de passar un procés molt dur, que és el d’estar governats pel PP durant molt de temps» i volen impulsar les polítiques socialistes perquè es noten les diferències reals entre populars i socialistes, per demostrar que no són el mateix, com afirmen alguns sectors de la societat.

 

1628 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!