La Guàrdia Civil deté a Ondara un home per pegar-li una pallissa al gos de la finca on estava furtant

L’agressió al gos es va produir la primera vegada que va botar la tanca per a sostraure els alvocats de la finca, i en menys d’un mes, va tornar a furtar fins a set vegades més, al voltant de 250 quilos d’alvocats valorats en 500€. Intentava vendre els alvocats pels locals de la zona, i quan oferia la fruita per segona vegada, la venia més cara al·legant que eren els últims de la temporada. El detingut és un home espanyol de 46 anys. Després de passar a disposició judicial ha quedat en llibertat amb càrrecs.

La Guàrdia Civil d’Alacant ha detingut a Ondara a un home espanyol de 46 anys per ser el presumpte autor de 7 delictes de robatori i un delicte de maltractament a un animal domèstic. Va sostraure 250 quilos d’alvocats valorats en 500 euros, i va causar lesions a un dels gossos que protegia la finca.

L’Equip ROCA de Calp, dedicat a la investigació dels robatoris comesos en el camp, va tindre coneixement de la sostracció de 50 quilos d’alvocats en una finca d’Ondara. Qui va cometre el delicte, no sols va destrossar els arbres quan arrancava els fruits, sinó que a més li va propinar una forta pallissa a un dels gossos de la finca per molestar-lo mentres furtava. L’animal va acabar en el veterinari amb una ruptura del peroné de la pota posterior, i va tardar setmanes a tornar a menjar o a voler eixir de la seua caseta.

Després d’este primer robatori, l’amo de la finca va decidir instal·lar unes càmeres de seguretat per a identificar l’autor en el cas que intentara entrar per segona vegada. Casualment, el mateix dia en què es va instal·lar la càmera, va aparèixer un home de mitjana edat rondant per la finca amb la seua bossa de plàstic preparada per a “recol·lectar” alvocats.

La Guàrdia Civil tenia en eixe moment la imatge del presumpte autor dels delictes, però encara faltava saber de qui es tractava. Van preguntar en nombrosos locals comercials de la zona per a aconseguir donar amb testimonis que reconegueren este home. Alguns testimonis van sorprendre al contar que els havia intentat vendre alvocats en diverses ocasions, i que quan ho feia per segona vegada, els venia més cars al·legant que eren els últims de la temporada.

Va ser en la localitat d’Ondara on l’Equip ROCA va localitzar este home espanyol de 46 anys, i l’ha detingut per ser el presumpte autor de set delictes de robatoris, en els que va sostraure 250 quilos d’alvocat valorats en 500 euros, i d’un delicte de maltractament a animal domèstic per haver-li trencat al gos el peroné de la pota posterior. Després de passar a disposició judicial ha quedat en llibertat amb càrrecs.

 

1610 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!