La Guàrdia Civil deté 3 hòmens i investiga altres 2 dones per robatoris en les localitats d’El Verger, Teulada i Benissa

Els presumptes autors tenien en el seu poder material robat per valor de més de 8.500 euros, entre material mecànic i altres objectes sostrets en habitatges. Un dels membres de la banda va ser localitzat al ser reconegut pels agents de la Guàrdia Civil en les imatges de les càmeres de seguretat.

Imagen1La Guàrdia Civil d’Alacant ha detingut a tres hòmens de 35, 21 i 19 anys i està investigant a dos dones de 48 i 27 de nacionalitat búlgara i lituana, per diversos delictes: un delicte de robatori amb força interior de taller mecànic, cinc delictes de robatoris amb força en l’interior d’habitatges, un delicte de sostracció de vehicle (temptativa), un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i un delicte de receptació, tots ells ocorreguts en les localitats d‘El Verger, Teulada i Benissa.

Després d’una llarga investigació, agents de la Guàrdia Civil de Moraira han desmantellat una xarxa criminal de búlgars i lituans els quals efectuaven una gran quantitat de robatoris en habitatges de les localitats d‘El Verger, Teulada i Benissa.

Va ser en un taller mecànic del polígon la localitat de Teulada on diversos hòmens van trencar les finestres del taller per a introduir-se i emportar-se diversos objectes destinats a la mecànica de l’automòbil.

Una vegada dins del taller, van trencar la finestra davantera d’una furgoneta de la que van sostrauen diversos objectes. També van trencar la finestra d’un turisme per a pontejar el cablejat i poder sostraure’l, però la falta de combustible els va impedir perpetrar el robatori. Mentrestant, sense que ells se nadonaren les càmeres de seguretat del taller estaven gravant tot el que estava ocorrent.

Al visionar allò enregistrat per les càmeres de seguretat, els agents van identificar a un dels presumptes lladres, ja que este havia sigut detingut anteriorment per un delicte de furt, per la qual cosa van establir un dispositiu de vigilància en la contornada del seu domicili, una casa “ocupada” en la localitat de Teulada, i van procedir a la seua detenció en quant el van veure aparéixer.

Imagen2A l’efectuar el registre del domicili, van trobar dos dones de nacionalitat búlgara i a un altre dels presumptes autors, que va ser detingut. Durant el registre es van recuperar diverses bicicletes que havien sigut sostretes en distintes urbanitzacions de la localitat d‘El Verger, pel que es va procedir també a la investigació de les dos dones per un delicte de receptació.

Seguint amb les perquisicions, els agents van descobrir una altra direcció en la localitat de Benissa, on es va efectuar un altre registre en què es van trobar més objectes robats del taller mecànic de Teulada, confiscant també altres de dubtosa procedència, i detenint un altre home de nacionalitat lituana que formava part de la banda.

En conjunt es va confiscar una gran quantitat de material en l’operació, trobat en les dos cases registrades, entre altres, bicicletes, televisors, monitors d’ordinadors i divers material mecànic, la quantia total dels objectes recuperats ascendix a 8.500 euros.

Els tres arrestats de nacionalitat búlgara i lituana que formaven part de la banda van ser acusats de set delictes de robatori amb força, un delicte de sostracció de vehicle i un delicte de receptació. Van ser posats a disposició Judicial del Jutjat d’Instrucció nº1 de Dénia el qual els va posar en llibertat amb càrrecs.

 

1684 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!