La Guàrdia Civil desmantella un nou punt actiu de producció i venda de droga a Pego

La Guàrdia Civil ha desmantella cinc punts diferents de producció i venda de droga durant el mes d’octubre. A més del de Pego, també ho ha fet a Cox, Redován, Rafal i Monforte del Cid. En les cinc actuacions policials, s’han intervingut uns 200 kg de marihuana i 855 bolets psicotròpics, entre altres tipus de droga, superant àmpliament els 170.000 euros de valor en el mercat. S’ha detingut a un total de set persones, cinc espanyols, d’entre 34 i 51 anys, una espanyola de 27 i una cubana de 37 anys. 

exposición droga incautadaLa Guàrdia Civil, en la seua tasca contínua de localitzar possibles focus sospitosos de venda de droga a la província d’Alacant, ha desmantellat, durant el passat mes d’octubre, cinc punts de producció i venda diferents. Ho ha fet en cinc operacions diferents que han desencadenat la detenció de 7 persones.

Una d’eixes operacions es va dur a terme a Pego. És la segona que té lloc a la localitat durant el mes d’octubre i a més per la mateixa raó. Ja que a finals d’octubre ens assabentàvem que la Guàrdia Civil de Xàbia havia desarticulat un actiu punt de venda de diferents tipus de substàncies estupefaents, ubicat en un domicili de la localitat de Pego. En esta ocasió han estat els agents de la Guàrdia Civil d’El Verger els que han desmantellat un punt de producció i venda de marihuana a Pego.

Els agents de la Guàrdia Civil dEl Verger es van adonar d’un augment significatiu de les actes administratives per tinença de substàncies estupefaents, totes elles realitzades a jóvens que freqüentaven una zona ben delimitada de Pego, pròxima a col·legis i àrees recreatives de gran afluència de menors, com el camp de futbol de la localitat.

plantas fase secado PegoEs va iniciar una investigació i ràpidament es va localitzar un domicili, des del qual es podria estar distribuint la marihuana als jóvens consumidors, molts d’ells, inclús, menors d’edat.

Una vegada en poder de l’autorització judicial corresponent, es va realitzar l’entrada i registre d’eixa casa, intervenint en ella un quilogram de cors de marihuana preparats per a la seua distribució immediata, així com una desena de plantes en la seua fase final de producció (la fase d’assecat) i nombrosos utensilis per a la manipulació de la marihuana, com a bàscules de precisió, envasos, precintes i altres.

El total de droga intervinguda podria haver superat en el mercat el valor de 6.000 euros.

Com a resultat, es va detenir un espanyol de 51 anys, veí de Pego, per ser l’autor d’un presumpte delicte de tràfic de drogues. Ja ha passat a disposició judicial, quedant en llibertat provisional amb càrrecs.

Les cinc operacions antidroga que ha realitzat la Guàrdia Civil durant el mes d’octubre deixa un d’intervenció d’un total d’uns 200 quilos de marihuana, sent 767 el nombre de plantes trobades, tant en el domicili de Cox, com en el de Rafal, en el de Pego, este últim de Monforte del Cid i la furgoneta interceptada a Redován, marihuana que hauria superat en el mercat els 170.000 euros de benefici.

Els set detinguts, ja han passat a disposició judicial, quedant sis d’ells en llibertat provisional amb càrrecs i ingressant a la presó provisional l’espanyol de 34 anys, veí de Rafal.

2012 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!