La Guàrdia Civil desarticula un actiu punt de venda de droga a Pego

Els detinguts són dos espanyols, una dona de 42 anys i un home de 47. L’home, que ja estava complint pena a la presó, va aprofitar un permís penitenciari en 2015 per a no tornar a ingressar en la presó. S’ha intervingut droga per un valor inicial d’uns 6.000 euros.

droga incautadaLa Guàrdia Civil de Xàbia ha desarticulat un actiu punt de venda de diferents tipus de substàncies estupefaents, ubicat en un domicili de la localitat de Pego. S’ha intervingut droga per un valor inicial d’uns 6.000 euros, i s’ha detingut a dos persones, ingressant una d’elles a la presó.

Quan els agents de la Guàrdia Civil de Xàbia van tindre coneixement d’un possible punt de venda de droga, ubicat en un domicili de la veïna localitat de Pego, immediatament van iniciar una operació. Esta va consistir en realitzar nombrosos serveis de vigilància estàtica, tant del domicili en qüestió com dels voltants, comprovant de seguida, la veracitat de les sospites.

La vivenda que s’utilitzava com a punt de venda presentava un tràfec continu i anòmal de persones, a totes hores del dia. Es tractava, majoritàriament, de persones toxicòmanes, conegudes anteriorment pels agents.

Amb tota esta informació, es va sol·licitar una entrada i registre del domicili de Pego, sent autoritzat pel Jutjat d’Instrucció nº2 de Dénia.

cocaína en rocaCom a conseqüència, s’ha intervingut un total de 400 grams de cogolls de marihuana valorats en uns 2.500 euros, 50 grams de cocaïna valorats en uns 3.000 euros i 5 grams d’heroïna valorats en uns 300 euros, tot això pendent encara de ser preparat i dosificat per a la seua posterior venda, duplicant amb escreix les valoracions inicials i per tant els futurs beneficis a obtindre.

Per tot això, la Guàrdia Civil procedia a detindre dos espanyols, una dona de 42 anys i un home de 47, ambdós acusats d’un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues. A l’home li constava, a més, una ordre de detenció i personació en el Jutjat i tres ordres més de busca, detenció i ingrés immediat a la presó, ja que, este, que es trobava en 2015 complint condemna a la presó, va aprofitar un permís penitenciari per a no tornar a reingressar en ella. A més, tenia pendent una altra sentència executòria, dictada esta vegada per l’Audiència Nacional, per a complir altres 4 anys més, de nou per delictes de tràfic de drogues. L’home detingut ja ha tornat a ingressar a la presó.

 

2109 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!