La gimnasta Alba Vicens Miguel i el campió de Muay Thai Carles Rocher Mas, millors esportistes de Pego 2018

Alba i Carles van ser les dos figures més destacades de la VII Gala de l’Esport de Pego. Com a Club amb més progressió va ressaltar l’Escola d’Atletisme del Club Dorsal 19. El Club Esportiu Els Carreters de Pego van fer a dos membres que enguany els han deixat, a Batiste Llidó i Vicent l’Asbarder, dos membres que han sigut molt importants per al Club.

Davant més d’un miler de persones reunides al recinte multiactivitats La Trilladora, destacava el regidor d’Esports Raül Tamarit que «fer esport és qualitat de vida, fomenta el companyerisme i l’esperit de superació». Es per això que apuntava que «des de la regidoria d’Esports seguirem fomentant i ajudant totes les associacions i clubs esportius del municipi». Amb estes paraules donava pas a la VII Gala de l’Esport a Pego.

La coordinadora d’Esports, Rosa Mari Bolta, va ser l’encarregada de conduir la gala un any més. Abans, però, va expressar que «és un orgull presentar esta gala, on el poble de Pego es reunix per a acomiadar un any ple d’esports, aprenentatge i noves expectatives».

Molts i moltes esportistes van pujar a l’escenari de la gala d’Esports, però enguany ens hem de quedar amb els noms d’Alba Vicens Miguel i Carles Rocher Mas. Ella i ell van ser guardonats amb el Premi a la millor esportista de la categoria infantil i al millor esportista adult de la temporada.

Alba Vicens Miguel va ser distingida amb el Premi a la millor esportista en categoria Infantil pel seu esforç i per la seua constància en l’esport. Des dels 7 anys practica gimnàstica rítmica en el club Ritmoliva. Des d’aleshores ha aconseguit més de 30 medalles, la majoria d’elles d’or. Des de fa 2 anys, queda subcampiona autonòmica en la modalitat de gimnàstica rítmica. La seua impecable trajectòria li ha permès ser seleccionada per a formar part de la Selecció espanyola de Gimnàstica Rítmica i participar així en el Campionat d’Espanya la temporada que ve, 2018/2019.

Carles Rocher Mas va rebre el Premi al millor esportista en categoria adulta per la seua trajectòria en l’elit del Muay Thai i per l’esforç, constància i treball que l’han dut fins el més alt de l’esport que practica. Els seus èxits li permeten portar el nom de Pego per tot el món. Carles Rocher Mas competix en una modalitat d’art marcial relativament nova per al públic no especialitzat com és el Muay Thai, un art ara és coneguda a Pego pels èxits de Rocher. L’any passat va ser campió del món és per això que la regidoria d’Esports li dóna el premi com a millor esportista pegolí 2018.

Carles Rocher Mas donava les gràcies a l’Ajuntament i afirmava que «és d’agrair el reconeixement». Destacava que «ja són anys d’entrenament» els que l’han portat fins on ha arribat. Donava també les gràcies al seu equip de Benidorm i al seu entrenador, Carlos Zambrano «per tot, pel dia a dia i per tot el que fa per nosaltres».

Com a escola amb més progressió de la localitat, la regidoria d’Esports destacava l’escola d’atletisme, que ha deixat de ser municipal i ha passat a ser gestionada pel club d’atletisme Dorsal 19. En este primer any de gestió han aconseguit tindre 60 xiquets i xiquetes practicant l’atletisme i competint a nivell comarcal, provincial i autonòmic.

Rafa Sastre Sendra, l’entrenador de l’escola d’atletisme pegolina donava les gràcies al reconeixement. Confiava «seguir creixent i fent les coses bé perquè els xiquets disfruten i s’ho passen bé fent esport».

D’esta VII gala d’esports també va destacar el sentit homenatge que el Club Esportiu Els Carreters de Pego van fer a dos membres que enguany els han deixat, a Batiste Llidó i Vicent l’Asbarder. Asseguraren que tant Batiste com Vicent, han sigut dos membres molt importants per al Club, ja que han lluitat molt per l’esport del Tir i Arrossegament, apuntava el seu president, Adrià Seguí.
La gala va ser molt més llarga i van passar per l’escenari esportistes de totes les disciplines. Una informació, però, que continuarem donant-vos demà.

2623 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!