Atzaïla organitza el II Cicle Musical Casa Benigalip

Enguany este cicle de tres concerts que comença el proper diumenge, 24 de juny i que continua el 29 de juliol i el 12 d’agost, tindrà com a beneficiari dels diners recaptats l’Espai Veïnal Antic Institut. Els tres concerts són diumenge i s’inicien a les 19.45 hores. El preu general per concert és de 10€, 6€ per als i les socis d’Atzaïla. L’abonament té un preu de 25€. Venda d’entrades a la Casa de Cultura i en taquilla.

Atzaïla Associació Cultural continua enguany la iniciativa que encertara en 2017 i que va permetre que durant un diumenge al mes, durant el mesos d’estiu, es poguera gaudir a Pego de música diversa i de qualitat amb el Cicle Musical Casa Benigalip. 

Els diners que Atzaïla recapte durant els concerts del II Cicle Musical Casa Benigalip enguany tindran com a beneficiari l’Espai Veïnal Antic Institut.

El Cicle en este 2018 començarà amb un trio de Jazz de la mà de Silvia Peña i la seua proposta estètica: “Chanson à la Manouche“. Això serà este diumenge, 24 de juny a les 19:45 hores.

Un llarg mes després, el 29 de juliol el Quintet Verger que acabarà de publicar el seu segon CD “Grattage” delectarà el públic amb un concert que, de segur, és magnífic amb peces d’eixe nou disc i amb altres composicions del seu repertori.

El cicle conclourà de la mà, o millor dit, de les dues màgiques mans del pianista pegolí Vicent Sendra Vilanova, serà el diumenge 12 d’agost. El seu repertori estarà integrat per peces de Brahms, Scarlatti, Albéniz i Liszt entre d’altres.

Els tres concerts són diumenge i s’inicien a les 19.45 hores. El preu general per concert és de 10€, 6€ per als i les socis d’Atzaïla. L’abonament per als tres concerts té un preu de 25€. Les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura i en taquilla.

1902 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!