El 95,92% dels i de les estudiants de l’IES Enric Valor de Pego ha superat els exàmens de les PAU

De total d’alumnes presentats, el 97,43% dels i de les estudiants, han supera els exàmens. A Pego s’han examinat 49 alumnes, dels quals 48 es presentaven a la part comuna i 46 han resultat aptes i 2 no aptes, un altre dels i de les alumnes que s’ha presentat, ho ha fet per a pujar nota a la fase voluntària, i ha tret bones notes, ens han informat des de l’IES Enric Valor.

El 97,43% dels i de les estudiants valencians que s’han presentat a la convocatòria de juny de les proves d’accés a la universitat han superat els exàmens. En total, dels 18.406 alumnes examinats de la fase obligatòria, han resultat aptes 17.933 estudiants.

De Pego s’han presentat a juny 49 alumnes, dels quals 48 es presentaven a la part comuna i 46 han resultat aptes i 2 no aptes, un altre dels i de les alumnes que s’ha presentat, ho ha fet per a pujar nota a la fase voluntària, i ha tret bones notes, ens han informat des de l’IES Enric Valor.

Quant als percentatges d’aprovats, per universitats les dades de la Universitat Miguel Hernández, que és al centre al que estan adscrits els i les estudiants de l’IES Enric Valor de Pego, té un total d’aptes del 98,39%, sent la segona universitat amb el percentatge més alt d’aptes. Si ens centrem només a Pego, el percentatge d’aptes és del 95,92%, comptant 49 presentats i només 2 no aptes.

La nota mitjana obtinguda pels i les alumnes que han superat la fase obligatòria de les PAU al juny ha sigut d’un 6,55; en el cas de les dones, la nota mitjana ha sigut de 6,58 i en el dels homes, de 6,51. Per universitats, la nota mitjana ha sigut d’un 6,75 a la UMH, la més alta de les 5 universitats públiques on s’ha examinat l’alumnat de les PAU.

La presentació de sol·licituds de reclamació o revisió s’efectuarà a la universitat en què s’hagen fet les proves. El termini per a presentar aquestes reclamacions o sol·licitar segones correccions serà els dies 18, 19 i 20 de juny.

La preinscripció en les universitats es podrà fer fins al 6 de juliol

1588 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!