La Font i Plaça i Natzarè es repartixen els premis de Falles de Pego 2018

La Falla La Font, tot i l’incident amb el seu monument gran ha aconseguit el 1r Premi en esta categoria, com també en la de monument infantil. També s’ha endut el Premi a millor Presentació. La Falla Plaça i Natzarè ha aconseguit els Premis a millor Llibret i millor Ofrena.

Enguany no hi hagut monocolor als Premis de les Falles de Pego. Tot i que la Font ha dominat la primera posició. Ha guanyat la primera posició de monument gran, monument infantil i presentació. En esta ocasió, la falla millor posicionada en les categories de llibret i ofrena ha estat la Falla Plaça i Natzarè.

El jurat ha deixat en suspens la tensió fins les 20h. Puntual, ha eixit de la sala de juntes de l’Ajuntament de Pego amb el saló ja tot ple de falleres i fallers. Les falleres majors i majors infantils ocupant les primeres files per no perdre’s ni un detall de tot el que anaven anunciant la regidora Rebeca Bañuls, Alicia Siscar, els regidors José Merí, Carmelo Ortolà i l’alcaldessa accidental, Rosa Maria Ferrer.

Estos són els premis de les Falles de Pego 2018:

PREMI LLIBRET:

1r.- Falla Plaça i Natzarè

2n.- Falla La Font

3r.- Falla ConventPREMI OFRENA:

1r.- Falla Plaça i Natzarè

2n.- Falla La Font

3r.- Falla ConventPREMI PRESENTACIÓ:

1r.- Falla La Font

2n.- Falla Plaça i Natzarè

3r.- Falla ConventPREMI MONUMENT INFANTIL:

1r.- Falla La Font

2n.- Falla Plaça i Natzarè

3r.- Falla ConventPREMI MONUMENT GRAN:

1r.- Falla La Font

2n.- Falla Plaça i Natzarè

3r.- Falla Convent


Bonic i aplaudit ha estat el gest de Mireia Ferrando i Masanet cap a la presidenta infantil de la Falla Convent, Yaiza Femenia i la fallera major infantil, Daniela Mendoza i Rodríguez, en veure el plor desconsolat d’estes per no haver aconseguit la Falla Convent cap primer premi. Mireia s’ha apropat on estaven assegudes i les ha abraçat. 


Les llàgrimes no s’han pogut reprimir. Des de la Falla La Font la seua fallera major, Noemí Portes i Rocher, no podia amagar l’espurneig de l’alegria en els seus ulls en saber que la seua comissió havia aconseguit, tot i l’incident provocat pel fort vent d’estos dies que tombava la figura central de la seua falla gran, emportar-se el primer premi. Tampoc podia amagar les llàgrimes la fallera major infantil de la Falla Convent, Daniela Mendoza i Rodríguez. En este cas, però, de tristesa per no haver pogut guanyar cap primer premi. Un fet al que li restaven importància les seues companyes i companys de comissió, posant l’accent en què queda molta festa per davant i el que cal és gaudir del regnat i de la companyia de les falleres i fallers que són com una gran família.

3297 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!