La festa de Moros i Cristians de Pego ja té imatge promocional

L’obra és de Miguel Ángel Bonilla Sánchez i és fidel al perfil il•lustrador de l’autor. Dos rostres són els protagonistes, una mora i un cristià amb el campanar de Pego al fons. Es van presentar 33 participants de diferents localitats de tot l’estat. El premi a millor cartell pegolí ha recaigut, de nou en Jose Antonio Garcia Mut.
Hui, a través de la xarxa social facebook, la Junta Central de Moros i Cristians de Pego, ha fet públic el cartell guanyador del XXV concurs de cartells per a promocionar la festa de Moros i Cristians de 2014.
El termini per a l’entrega de les obres va finalitzar el passat dissabte 12 d’abril, moment en el què es comptabilitzaven 43 obres presentades, de 33 participants arribats de diferents parts d’Espanya com són Agullent, Torreaguera, Mutxamel, Borriana, Sueca, Port de Sagunt, L’Hospitalet, Torrent, Jumilla, Alcalà de Henares, Sant Vicent del Raspeig, Dénia, Beniarrés, Vila-real, Benimàmet, Rubí, València, Múrcia, La Vila Joiosa, Elx, Barcelona, Castelló, Oliva i, per suposat, Pego amb dues persones inscrites.

El jurat es reunia dos dies després,14 d’abril, per a deliberar. La decisió va estar atorgar el primer premi a l’obra amb el títol ‘PASSIÓ FESTERA’ de Miguel Ángel Bonilla Sánchez d’Agullent. El segon classificat, a més de ser la menció especial a l’artista pegolí millor classificat, era José Antonio Garcia Mut

Miguel Ángel Bonilla Sánchez va nàixer a Ontinyent en 1978. Desenvolupa la seua tasca professional com a dissenyador gràfic i il•lustrador. En la seua faceta artística cal mencionar la seua obra pictòrica, amb reconeixement i diversos premis en certàmens de caràcter nacional, a més de premis en disseny de cartells i logotips. Ha realitzat treballs de comunicació audiovisual i imatge corporativa per a algunes empreses de gran rellevància en distints sectors.

757 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!