La família de Dolors Sendra rep amb emoció i agraïment la notícia que el carrer Eduardo Zaplana durà el nom de la compositora 


La notícia del proper canvi del nom del carrer Eduardo Zaplana pel de Dolors Sendra ha estat rebuda amb emoció i agraïment per part de la família de la compositora pegolina. Principalment, pel fet de que la proposta del nom ha eixit dels veïns i veines del poble. Així ho ha expressat Amèlia Medina, filla de Dolors Sendra:

Segons Amèlia Medina, és una llàstima que sa mare no haja pogut viure aquest moment perquè va morir a gener, a l’edat de 91 anys. Tot i això, sap que ella hauria estat molt agraïda perquè l’iniciativa ha sortit dels pegolins i pegolines a través de la Participació.

Pel que fa al veïnat, al carrer viu actualment només una família, la de Juan Carlos Bèrnia qui ha mostrat la seua preferència per una altra de les propostes de noms.

El canvi de nom respon a un acord plenari pres a juny de 2018, a instàncies del grup municipal socialista de Pego, després que l’ex president de la Generalitat Valenciana i ex ministre, Eduardo Zaplana, fora imputat per corrupció en el cas Erial.

1363 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!