La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones a Pego per presumptes delictes contra la salut pública


En les dues actuacions policials s’ha intervingut un total de més de 17
quilos de cabdells de marihuana, 167 plantes en diferents fases de creixement i 2 armes d’aire comprimit, entre altres efectes.


La Guàrdia Civil ha detingut a 4 persones i està investigant a una altra per dos delictes diferents contra la salut pública, en concret, per tràfic de marihuana. En la segona de les actuacions policials s’imputa, a més, un delicte de defraudació de fluid elèctric.


En la primera operació policial, duta a terme en col·laboració amb la Policia Local de Pego, la Guàrdia Civil ha detingut a un espanyol de 57 anys qui, després de nombroses gestions d’esbrinament, es va poder comprovar que subministrava marihuana a joves del municipi, fins i tot a menors d’edat, els quals es desplaçaven fins l’habitatge del detingut per a dur a terme la transacció.

Com a resultat del registre del seu domicili, s’ha intervingut un total de 2.787 grams de marihuana, 17 dosis embutxacades, preparades per a la seua distribució, 1.060 euros en efectiu, utensilis per a la manipulació de la substància estupefaent, a més de 6 telèfons mòbils, 1 escopeta i 1 revòlver d’aire comprimit i 12 cartutxos de gas.

En la segona de les operacions, duta a terme
també en conjunt amb la Policia Local de Pego, s’ha detingut a 3 homes, espanyols de 19, 28 i 35 anys, i s’està investigant a un quart, també espanyol, de 22 anys, per un suposat delicte de tràfic de drogues, a més d’un altre de defraudació de fluid elèctric.


En aquest segon cas, els 4 homes, residents en la localitat valenciana d’Oliva, havien llogat l’habitatge de Pego únicament amb la finalitat de cultivar marihuana indoor i de traficar posteriorment amb ella. A més de l’anterior, es va poder comprovar que l’enganxament a la xarxa elèctrica era il·legal.

En el registre d’aquest habitatge s’ha intervingut 14 quilos de cabdells de marihuana, 44 plantes de grandària mitjana en fase de creixement, 123 plantes xicotetes i esqueixos, 24 llums de calor, 24 transformadors i 6 ventiladors.

Tots els detinguts han passat a disposició judicial, quedant en llibertat provisional amb càrrecs, a l’espera de judici.

1728 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!