La divisió interna del PP de Pego més evident

La ruptura interna que viu el PP de Pego entre els partidaris del president local, Fernando Gil, per un costat i que aspiren a fer una llista única amb els partidaris de Carlos Pascual; i per altre costat l´alcalde, Carmelo Ortolà, és cada vegada més visible. Per altra banda, l’executiva de Gil ha demanat al Consell de Ràdio Pego que despatxara a l’actual director, el periodista César Monzonis.
Les discrepàncies mantingudes al PP de Pego en els darrer dos anys cada vegada són més visibles. L’elecció del Comitè Electoral dels populars, presidit per Pilar Ortolà, que va estar directora de Ràdio Pego durant el govern de Pascual i de la resta de membres ha estat criticada per l’actual alcalde, Carmelo Ortolà.

Ortolà, en un escrit publicat al setmanari Canfali Marina Alta parla inclús de “signes de ruptura” i lamenta que s’estiga menyspreant el sector que ell lidera. En aquest sentit afirma que no es pot unir a la dreta i prescindir del centre-dreta. Al mateix temps censura que Gil i Siscar hagen buscat suport en persones que militen públicament en la formació de Carlos Pascual i critica que no se´ls haja donat de baixa.

L’alcalde també critica la negativa del president del PP a entaular converses amb ell per a arribar a una llista de consens en els diferents òrgans. En aquest sentit, mostra el seu rebuig pel Comitè Electoral pegolí, que deu triar la candidatura per a les properes eleccions, on hi ha persones que no són de Pego i que ni tan sols resideixen a Pego.

Carmelo Ortolà creu que aquesta “rocambolesca jugada” el que pretén és apartar-lo d’una possible candidatura i creu que aquesta situació l’acabarà pagant el PP. Així mateix, lamenta que la presidència provincial del Partit, de caire zaplanista com la direcció del PP de Pego, mantinga el silenci quan predica que “s´ha de conciliar i consensuar”.

Per altra banda, l’executiva que dirigeix Gil ha ordenat que no es renove el contracte del director de Ràdio Pego, César Monzonis. La proposta es va presentar al Consell d’Administració de Ràdio Pego, però no es va votar ja que no estava en l’ordre del dia.

Gil i Siscar han insistit en els últims mesos en què des de la ràdio local se´ls critica. El propi Siscar ha insistit en diversos plenaris per a què es canviara el Consell d’Administració. La seua proposta no ha estat mai debatuda al plenari ja que Siscar no acudeix a les Juntes de Govern i per tant la moció no s’ha tractat mai pel govern municipal.

El consell de Ràdio Pego va donar el seu vist-i-plau a la nova graella de l’emissora, que compta amb 38 programes. Vora el 60% de la programació és musical, un 25% és informació i entreteniment i un 10% està formada per programes d’opinió. El Partit Popular és l’únic grup municipal que disposa de programes propis a Ràdio Pego. En concret de dos.
519 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!