La diputada de Compromís, Mireia Mollà, parlarà de l’actualitat política valenciana a Pego

Dissabte, 25 de febrer, a les 12h. a la Cambra Agrària de Pego. Mireia Mollà també exposarà les propostes de Compromís per a eixir de la crisi, parlarà sobre corrupció i sobre les quotes participatives de la CAM. Prèviament Mollà signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Pego. Posteriorment, provarà la crosta de Pego. L’acte està organitzat pel Bloc-Compromís de Pego.
Amb el curiós lema ‘D’on és la crosta d’Elx o de Pego?’ el Bloc-Compromís de Pego ha organitzat per a demà dissabte, a les 12h., a la Cambra Agrària, un acte en el que la protagonista serà, no només la crosta, sinó i, sobretot, la diputada il•licitana de Compromís per les comarques d’Alacant Mireia Mollà. A l’arxiu sonor de Ràdio Pego hem recuperat les paraules pronunciades per Mireia Mollà durant el míting central de campanya a la Marina Alta de Compromís per a les Eleccions Generals el 18 de novembre de 2011. En aquell acte Mollà va assegurar que, una de les “espinetes” que tenia clavades era comprovar si la crosta de Pego és millor que la d’Elx -la seua ciutat natal. Aleshores va reptar Germà Miralles a demostrar aquesta afirmació “perquè jo no estic d’acord, de moment, en això”, va declarar Mollà.

La crosta de Pego la provarà dissabte, 25 de febrer, a partir de les 14h. al terme pegolí i així podrà jutjar per ella mateixa. El secretari local del Bloc-Compromís de Pego, Joan Folqués explicava que fa temps que la qüestió està penjant i que, per qüestions d’agenda el tast no s’havia pogut produir abans.

Explicava Folqués que, aprofitant la visita de la diputada a les Corts Valencianes, el Bloc-Compromís “ha organitzat una sèrie d’actes”, el principal dels quals serà una “xerrada” que tindrà lloc al saló d’actes de la Cambra Agrària, aproximadament a les 12:30h. Detallava Joan Folqués que Mireia Mollà “ens parlarà sobretot de temes d’actualitat” com és el de la corrupció. Recordava Folqués que dijous passat es va conèixer que la justícia desestimava la demanada que l’empresa Enrique Ortiz va interposar contra la diputada de Compromís en la que l’acusava de danyar el seu dret a l’honor per relacionar-lo amb casos de corrupció. En aqueixa resolució, la jutgessa entén que les declaracions fetes per Mireia Mollà “estaven en clara relació amb els fets que s’estaven denunciant, sense que, per tant, s’advertira un ànim de desacreditar gratuïtament a Ortiz” i s’assenyala que sobre les afirmacions de que Ortiz siga l’empresari més impregnat de corrupció del país que “el que és evident, després dels nombrosos retalls de premsa aportats (…) que l’actor ve sent un dels empresaris més regular i profusament vinculat a importants i candents casos de corrupció com el Brugal o el Gürtel”.

Un altre tema del que també es “molt coneixedora” Mollà, segons el secretari local del Bloc-Compromís de Pego, té a veure amb les quotes participatives de la CAM. En acabar la intervenció de la diputada de Compromís hi haurà un torn obert de paraula perquè el públic assistent puga participar en el debat. Abans d’això, però, a les 12h., està previst que Mireia Mollà acudisca a l’Ajuntament de Pego per a signar en el seu Llibre d’Honor. Després tindrà lloc el dinar popular –anomenat anteriorment- on els assistents celebraran el final del Carnestoltes degustant la Crosta que, estarà acompanyada de vi de Xaló i de taronges de Pego.

El secretari local del Bloc-Compromís, Joan Folqués, convidava a la ciutadania a acudir a l’acte de la Cambra Agrària perquè és una acte públic, obert a tot el món i perquè, assegura que “Mireia és una gran oradora i explica molt bé les coses”.

709 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!