La cursa del 2 de maig recaptarà diners per a la residència Sant Joan de Déu de Pego

Des del Club d’atletisme Dorsal 19 i amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’ajuntament de Pego s’organitza, com cada any, la cursa del 2 de maig, però la d’aquest any serà diferent.  Es tracta d’una cursa solidària per tal de recaptar diners i combatre el COVID-19. Els beneficis es destinaran a comprar material sanitari per a la residència Sant Joan de Déu de Pego. A més, hi ha una altra novetat. Els participants hauran de corre, caminar o fer bicicleta des de casa. La cursa consta d’uns 10 quilòmetres, però es pot adaptar a cada participant, ja que segons indiquen les bases «l’important és participar».

Tots aquells que vulguen col·laborar han d’inscriure’s abans del 30 d’abril i seguir les següents instruccions. Primer s’ha de fer un ingrés al número de compte ES92 0081 1028 8700 0117 4527. La col·laboració pot ser amb una donació de 3€, 5€ o la quantitat que cada un estime oportuna. Una vegada s’ha realitzat aquest pas el següent és enviar el justificant de l’ingrés al correu electrònic esportpego@gmail.com i d’aquesta manera cada participant podrà rebre el seu dorsal.

Els organitzadors animen a que els participants envien fotos, al correu que s’ha indicat abans, mentre realitzen la cursa des de casa per a publicares posteriorment.

 

1166 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!