L’ajuntament de Pego compra més de 20.000 mascaretes

L’ajuntament de Pego ha fet una compra d’unes 20.000 mascaretes d’un sol ús. La setmana passada la Policia Local aprofitava els controls rutinaris per a repartir mascaretes d’aquest tipus a aquells vehicles que entraven o eixien del poble per anar a la feina o a comprar. Al llarg d’aquesta setmana seguiran amb la tasca.

 

Però ara, la repartició de les mascaretes s’estén a més part de la població. L’ajuntament repartirà aquests protectors entre les diferents botigues locals que, durant l’estat d’alarma, permeten estar obertes com és el cas de les carnisseries, forns, farmàcies, etc. A més, el consistori ha aclarit que els proveïdors de les mascaretes recomanen fer-ho d’aquesta manera per tal de no manipular el producte.

 

Segons informa l’ajuntament de Pego: «La intenció amb esta mesura és que arribe al major nombre de gent possible». Però assenyala que, aquest fet, no és motiu per a eixir de casa: «No volem que la gent isca únicament i exclusivament a per la mascareta, el que busquem es garantir així una compra més segura».

 

Des de l’ajuntament informen que segueixen treballant per tal de materialitzar alguna compra més, i anuncien que, al llarg dels pròxims dies, hi haurà «bones notícies».

 

 

1089 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!