La corporació municipal de l’Ajuntament de Pego aprova el reglament de la comissió de seguiment de Seguretat i Salut

Els portaveus dels quatre partits de la corporació municipal han donat el primer pas per a constituir esta comissió que tindrà, com a finalitat principal, garantir l’assistència sanitària dels pegolins i les pegolines.
Durant el plenari ordinari d’agost la corporació municipal de l’Ajuntament de Pego es comprometia a crear una comissió de seguiment de Seguretat i Salut. Va ser arrel de la polèmica suscitada a la Marina Alta pel tancament de les urgències dels centres de salut de Pedreguer, Gata, El Verger i Ondara, per part de Marina Salut qui gestiona l’Hospital comarcal i els centres de salut. En aquell moment el responsable de Sanitat, Carmelo Ortolà, proposava la creació d’una comissió de seguiment d’estos fets, formada per un membre de cada partit, “per a garantir, al màxim possible, l’assistència als pegolins”.

La setmana passada els portaveus dels quatre grups que conformen la corporació municipal, Carmelo Ortolà, per Ciutadans de Pego, Enrique Moll pel PSPV-PSOE, Maite Ferrándiz, pel PP i Conxa del Ruste pel Bloc-Compromís, es reunien per a aprovar el reglament que regirà la comissió de seguiment de Seguretat i Salut.

Des d’aleshores ençà no s’ha produït cap fet destacable en l’àmbit sanitari a Pego, no obstant això, amb l’aprovació del reglament de Seguretat i Salut es dóna compliment a una proposta suggerida en sessió plenària.
742 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!