La Confraria de l’Ecce-Homo proposarà a l’Ajuntament la creació d’una Junta Rectora de Festes

En la que estiguen representades totes les entitats implicades. És una de les propostes en estudi per a dur a terme en este 2013 que es feia pública durant la Junta General de la Confraria de l’Ecce-Homo la setmana passada. També té pendent l’adecuació i organització dels arxius i ensers de la confraria, la revisió dels seus estatuts o arreglar la porta de la façana principal del temple.
La setmana passada va tenir lloc la Junta General de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo de Pego. En ella el secretari, Enric Sendra, va repassar les activitats escomeses durant el 2012, entre les que descatava la “consolidació de la nova banda de tambors i cornetes” present a la Fira de Pego i altres actuacions. També recordava que, en 2012, es mantenia “el dimecres posterior a l’últim diumenge de juny”, com a dia dedicat a la Santíssima Sang, “quedant este acord provisional, per a la seua revisió anual”.

Entre les propostes en estudi o pendents d’estudiar per a dur a terme en este 2013, destaca “l’adecuació i organització dels arxius i ensers de la confraria”. Uns arxius que es remunten al segle XV i que contenen part de la història del poble de Pego. Així mateix, altres qüestions que la Confraria de l’Ecce-Homo podria desenvolupar durant el 2013 són la revisió dels seus estatuts i el reglament de règim intern. També es podria reeditar el llibre ‘Hospital’. La confraria de l’Ecce-Homo també té entre les seues propostes de futur instar a l’Ajuntament de Pego a “la creació d’una Junta Rectora de Festes en la que estiguen representades totes les entitats implicades”.

675 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!