La Cooperativa Agrícola de Pego tria hui a mig Consell Rector

Entre les figures que es voten, la de president i tresorer. Enguany, com passara fa dos anys es presenten dos llistes. Una encapçalada per l’actual President, Salvador Sastre i l’altra encapçalada per Pepe Pastor, ‘Bellota’. A més de les eleccions, en les que es podrà a partir de les 19.30 hores; a eixa mateixa hora, comença l’Assemblea General Ordinària. Eleccions i assemblea es duran a terme al teatre municipal de Pego.
Els estatuts de la Cooperativa Agrícola de Pego marquen que, cada dos anys, s’ha de renovar mig Consell Rector. Fa dos anys, les circumstàncies van determinar que els socis de Coopego triaren un nou president. Lamentablement, Vicent Pérez va faltar a finals de febrer de 2011, quan encara li quedaven dos anys de mandat, però el Consell Rector va creure convenient que els socis triaren President, en compte que el càrrec passara a ocupar-lo el vicepresident o el vocal tercer, una opció que contemplen els estatuts. Van triar esta solució perquè les votacions anaven a produir-se en menys de dos mesos.

En aquella ocasió, fa dos anys, es van presentar dos llistes, una oficial presentada pel Consell Rector i l’altra encapçalada per Salvador Sastre, que va ser el vencedor i que ha estat President de Coopego estos dos últims anys. En esta ocasió, en què es vota a President i Tresorer, entre d’altres càrrecs, també es presenten dos llistes, una encapçalada per Salvador Sastre, més conegut com a ‘Coscollero’ i l’altra encapçalada per Pepe Pastor, més conegut com a ‘Pepe Bellota’, que s’ha presentat amb un programa que pretén revactivar l’activitat agrícola de la Cooperativa i obrir noves vies de comunicació entre els socis, entre d’altres qüestions.

Es podrà votar des de les 19.30 hores de la vesprada, hora d’inici de l’Assemblea General Ordinària que es fa aprofitant les eleccions o al revés. El cert és que des de la Gerència de l’entitat agrícola reconeixen que “les eleccions sempre solen atraure més gent a les assemblees” i més quan es té l’al·licient de tenir dues llistes per triar.

A l’Assemblea General Ordinària es tractaran, entre d’altres, l’aprovació, si escau, del Balanç i del Compte de Pèrdues i Guanys de la secció hortofrutícola; l’aprovació de les Normes de Comercialització per a la campanya 2013/2014. També la modificació estatutària del canvi de data del tancament de l’exercici comptable i de la Cooperativa com a entitat prenedora i asseguradora de pòlisses d’assegurances. També es ratificarà l’acord del Consell Rector sobre la sol·licitud de baixa de SOCAPMA.
796 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!