Nou president a la Cooperativa Agrícola de Pego

345 socis van votar ahir de vesprada, la majoria van apostar per un canvi al si de Coopego, si hem d’interpretar les xifres. Pràcticament tots els candidats de la ‘Candidatura B’ han supera els 200 vots. Així, des de hui Pepe Pastor Bolufer és el nou President de la Cooperativa Agrícola de Pego.
Quan a unes eleccions es presenta més d’una candidatura apareix l’emoció i si a això se li sumen una sèrie de circumstàncies que apunten a unes liquidacions bastant negatives, encara més. Si sumem que són unes eleccions que estan lligades al camp, i sobretot, a la citricultura; les pistes per a interpretar el resultat de la votació de dimecres a la vesprada per a President, Tresorer i els vocals 1r, 3r, 5é i 7é de la Cooperativa Agrícola de Pego, són bastant eloqüents.
Des de les 19:30 hores i fins a passades les 21:30 hores van estar emetent el seu vot 345 socis i sòcies que volien donar la seua opinió sobre el futur que els agradia per a Coopego. La gran majoria ha optat per un canvi. Així les coses, per aclaparadora majoria, la Candidatura B ha estat elegida per a fer virar el vaixell.
Així les coses, el nou President de Coopego és José Pastor Bolufer; el seu nou tresorer Carles Garcia Pons; el vocal 1r Joan Pons Puchol; el vocal 3r Toni Ribera Sendra; Vocal 5é Carlos Bernabeu Sendra, el vocal 7é Ferran Femenia Marco i com a suplent, de la Candidatura A -la B no en tenia- Rafael Bordes Sendra.
Les votacions van quedar de la següent manera, si ens han facilitat bé les dades: Es van emetre 345 vots. D’ells 2 van ser en blanc i 7 nuls; el que deixa 336 vots vàlids. Estos es repartiren de la següent manera:

CANDIDATURA A
PRESIDENT:
Salvador Sastre Sendra: 110
CANDIDATURA B
PRESIDENT:
Pepe Pastor Bolufer: 226

CANDIDATURA A
TRESORERA:
Inmaculada Navarro Navarro: 91
CANDIDATURA B
TRESORER:
Carles Garcia Pons: 245

CANDIDATURA A
VOCAL 1r:
J. Carlos Cloquell Ferrándiz: 127
CANDIDATURA B
VOCAL 1r:
Joan Pons Puchol: 209

CANDIDATURA A
VOCAL 3r:
Juan Sastre Sendra: 108
CANDIDATURA B
VOCAL 3r:
Toni Ribera Sendra: 228

CANDIDATURA A
VOCAL 5é:
Fernando Femenia Franqueza: 93
CANDIDATURA B
VOCAL 5é:
Carlos Bernabeu Sendra: 243

CANDIDATURA A
VOCAL 7é:
Daniel Martínez Pastor: 140
CANDIDATURA B
VOCAL 7é:
Ferran Femenia Marco: 196

CANDIDATURA A
SUPLENT:
Rafael Bordes Sendra: 121

El nou grup de persones que s’afegix al Consell Rector de la Cooperativa creu que “l’agricultura a Pego pot ser rendible”, tenint en compte que hi ha “altres coses, que no són taronges, en les quals un es pot guanyar la vida, anant quasi tots els dies al seu bancal a fer altres coses que donen més faena i més rendiment que la taronja”, explicava el Carles Garcia, actual tresorer de Coopego fa uns dies a ‘Taula Oberta’. Afegia Garcia que els llauradors s’han de beneficiar de la infraestructura que ja té la Cooperativa perquè “el llaurador es dedique a produir i la cooperativa a comercialitzar el que produisca”.

L’impulsor de la Candidatura B que ha eixit elegida per una majoria clara, també recordava que Coopego comtpa amb “un ingenier agrònom que està a disposició dels socis perquè els acompanye en nous cultius i això s’ha d’aprofitar”. L’estratègia és “anar afegint millores, a poc a poc, però sense parar” amb la intenció que “el soci aplegue a convèncer-se que sí que és possible que la cooperativa millore”, concreta Carles Garcia.

Totes eixes millores van acompanyades del desenvolupament d’un pla de viabilitat o pla d’empresa “per a elaborar eixides per a la millora progressiva de l’empresa, en este cas és l’empresa més els socis i ahí entraria tot”, explicava Garcia.

Aprofundirem sobre totes aquestes qüestions i altres el proper dijous, 11 d’abril, al ‘Taula Oberta’ de 13 a 14 hores ací a Ràdio Pego. Entrevistarem al nou President de la Cooperativa Agrícola de Pego, Pepe Pastor, el seu nou tresorer, Carles Garcia i potser algun nou membre més del Consell Rector.
1090 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!