La Comunitat Valenciana registra 449 nous casos de coronavirus

Així, a dia de hui són 2.616 les persones infectades pel COVID-19 a la Comunitat Valenciana, segons ha informat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, aquest matí en roda de premsa.

Segons aquestes dades, Alacant és la província que ha crescut més en el nombre d’infectats pel coronavirus en les últimes 24 hores.

Ana Barceló també ha informat aquest matí del nombre de persones que estan ingressades als hospitals de la Comunitat Valenciana a causa del coronavirus.
A més de l’important creixement del nombre de malalts de coronavirus a la província d’Alacant, també és preocupant el nombre de persones mortes a causa d’aquesta pandèmia, que superior a la resta de províncies.
I, quant al nombre de professionals sanitaris contagiats, en tota la Comunitat Valenciana hui són 485.

Pel que fa a les víctimes mortals del COVID-19, el protocol actual establert per les autoritats sanitàries impedeix a les famílies poder acomiadar-se dels malalts per les mesures de prevenció dels contagis. En la roda de premsa que va oferir ahir Ana Barceló, anuncià que la Conselleria de Sanitat està estudiant fórmules perquè les famílies puguen acomiadar-se dels malalts a la UCI sense posar la seua salut i integritat en perill.

En la seua compareixença, la consellera ha informat hui, per segona vegada consecutiva, de les franges d’edat del coronavirus. Segons ha dit, el 8% dels casos detectats són persones d’entre 0 i 30 anys. El 45% dels malalts tenen entre 30 i 60 anys; el 33% van dels 60 als 80 anys, i el 14% té més de 80 anys. I, el 91’4% de les víctimes mortals té més de 75 anys.

D’altra banda, Barceló ha indicat hui també del nombre d’altes.

 

1104 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!