El telèfon d’atenció de la Conselleria per a comerços, empreses i autònoms també informarà a persones desocupades

El telèfon 900 35 31 35 va ser engegat el passat 16 de març i està operatiu les 24 hores del dia. En ell s’ofereix informació sobre aquelles qüestions de tipus laboral o empresarial (no sanitàries) que puguen sorgir per part d’empreses, comerços, persones autònomes i aturades.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que amb motiu de l’ampliació de l’atenció per a les qüestions relacionades amb les persones desocupades, “s’ha ampliat també la contractació del personal que ofereix informació per a millorar el servei en aquests moments de dificultat i donar resposta al teixit productiu, empresarial, comercial i a les persones sense ocupació de la Comunitat”.
Cal recordar que, en cas que la resposta en aquest servei d’atenció telefònica no poguera ser immediata, per les particularitats o especificitats de la consulta, la persona interessada pot facilitar el seu correu electrònic i se li enviarà la resposta com més prompte millor.

El responsable d’Economia ha subratllat el bon acolliment d’aquest servei posat en marxa per la Conselleria per a intentar pal·liar l’impacte del COVID-19 en l’economia i el teixit productiu de la Comunitat Valenciana.
Així, cal destacar que el telèfon d’atenció 900 35 31 35 ha atés un total de 3.854 consultes en el període comprés entre el 16 i el 21 de març, de les quals s’ha resolt un 95,82 %. Entre els principals motius de les consultes, destaca en primer lloc les relacionades amb l’àmbit laboral, seguides de les qüestions referents a les ajudes per a pimes, autònoms o fallers, les obertures de comerços i els dubtes sobre desplaçaments.
738 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!