La Clandestina entusiasma amb el seu concert de Festes junt amb Sarabanda

I l’última actuació amb la Muixeranga de la Marina Alta. Una actuació que va barrejar música festera i música més actual arranjada per a colla de dolçaina i tabal per Josep Mengual Femenia.

Dimarts per la vesprada, vesprada de l’Ecce-Homo, com ja ve sent tradicional, La Clandestina va oferir el seu concert de Festes. Enguany, però, no ho feia sola. Va compartir escenari amb la colla Sarabanda d’Oliva, una «colla dolçainera pionera a la comarca de la Safor i una de les més antigues del País Valencià. Fundada oficialment l’any 1993, gràcies a l’espenta del mestre dolçainer i recuperador del so de la dolçaina en la nostra comarca, Josep Malonda i amb l’ajuda de gent com Miquel Millet i els bessons Llopis, entre d’altres», explicava el fullet de mà, que també informava sobre el fet que este concert enguany ha s’ha inclòs dins la campanya de concerts d’intercanvis musicals que patrocina la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Cultura.

La primera part d’una i altra colla va estar dedicat a la música festera. La segona part, però, La Clandestina de Pego la va dedicar a dos peces més modernes arranjades per a colla de dolçaines i percussió pel director de La Clandestina, Josep Mengual. Es tracta de ‘Valencianes Rock’ de Bajoqueta Rock i ‘Entre canuts – Camals Mullats’ de La Gossa Sorda.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta de ‘La Muixeranga’ i amb l’actuació de la colla de la Marina Alta que va formar tres figures humanes. Una actuació que va entusiasmar el públic present.

 

1608 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!