La candidatura socialista a l’alcaldia de Pego inclou cares noves

L’executiva del PSPV-PSOE s’ha reunit i ha aprovat la candidatura per a les pròximes eleccions municipals, a celebrar en el mes de maig. Segons han informat els socialistes, la llista ha estat recolzada pel 91% de l’assemblea. Com ja s’havia anunciat al mes d’octubre passat, tornarà a estar encapçalada per Enrique Moll i inclou cares ja conegudes en els primers llocs. Però, també hi ha vàries de noves. Com ara, Josep Mengual, en el número 4; Paula Orihuel, en el número 8 de la llista; i Isabel Alemany, en el número 16.

Els socialistes afirmen que la candidatura conjuga «novetats i ganes d’aportar amb l’experiència dels regidors actual que estaran en la llista, a més d’Enrique Moll, Raül Tamarit, en el número 2, Laura Castellà en el tres, Ricardo Sendra en el sis, Juan José Arbona en el set i Merxe Bolta en el 9.

Completen la llista Anna Llopis, número 5; Alba Sendra en el 10; Fernando Orihuel en l’11; Rebeca Bañuls (12); Fernando Quinto (13); Reme Guardado (14); Ximo Sala (15); i Fernando Company (17). Per últim, com a suplents tanquen la llista del PSPV-PSOE de Pego com a suplents Jaume Sala, Teresa Sendra i Miguel Font.

El candidat a renovar l’alcaldia que ostenta des de juliol de 2013, Enrique Moll, ha destacat el fet que en els primers llocs de la llista hi ha un bon nombre de persones amb menys de 40 anys. I ha parlat també de les línies principals del seu programa electoral. L’escoltem:

855 Visites
Hola!!