Obert el termini de presentació de treballs al Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular

Fins al 9 de juliol es podrà presentar obres per a participar en aquesta edició, la número 24 del premi que es convoca amb la finalitat de fomentar la investigació i la divulgació dels treballs vinculats a l’estudi de la nostra cultura popular. El premi està valorat en 6.000 € i comporta la publicació del text per l’Editorial del Bullent.

Segons s’indica en les bases de la convocatòria, hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgen, presentant treballs d’investigació de divulgació de la cultura popular valenciana inèdits, en valencià o castellà.

Els treballs han de fer referència a qualsevol camp de la cultura popular, tant material com immaterial. El jurat valorarà especialment els que facen referència a la cultura material.

Els autors o autores han d’emprar una metodologia etnogràfica i poden desenvolupar un tema únic o diversos assumptes relacionats. Però, el jurat no acceptarà simples recopilacions d’articles. A més a més, els originals han de ser presentats en suport electrònic i en format PDF, i han de tindre una extensió d’entre 125 i 175 fulls.

Les bases del premi Bernat Capó d’investigació i difusió de la cultura popular valenciana 2023 estan publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València, número 1595, de 6 febrer de 2023. També es poden consultar en el web d’Edicions del Bullent.

382 Visites
Hola!!