La campanya contra la grip, en marxa

Tot i la calor, ahir es va encetar al departament de Salut de Dénia, la campanya de vacunació contra la grip a la Marina Alta sota el lema ‘Guanya a la grip, vacuna’t’. Les autoritats sanitàries han repartit 28.035 dosis. Enguany, per primera vegada, es disposa d’una vacuna específica per als pacients al•lèrgics a l’ou.
Ahir, un dels dies més calorosos de la tardor en els últims anys, va ser el dia elegit pel Departament de Salut de Dénia per a presentar la Campanya de la Grip 2014-2015, sota l’eslògan “Guanya a la grip, vacuna’t”.
Les autoritats sanitàries han repartit enguany 28.035 vacunes. D’eixa quantitat, la major part, 27.400, són vacunes normals i altres 600 reforçades s’han distribuït en les residències d’ancians de la comarca. Enguany, per primera vegada, es disposa d’una vacuna específica per als pacients al•lèrgics a l’ou.

Les dosis s’han repartit entre els 52 punts de vacunació amb els que compta el Departament de Salut –Centres de Salut, Consultoris Auxiliars, Clíniques Privades, Mútues, Residències de la Tercera Edat i Serveis de Prevenció de Riscos Laborals, adherits al Programa de Conselleria com a “empreses generadores de salut”.

La campanya de vacunació contra la grip va especialment dirigida a la població de risc: pacients de 60 o més anys d’edat, amb patologies cròniques, embarassades i professionals sanitaris.

En la campanya de l’any passat l’índex de vacunació entre el personal sanitari va superar el 80%, molt per damunt de la mitjana de la Comunitat Valenciana amb un 44%; mentres que la cobertura per als majors de 64 anys va arribar quasi al 50%.
714 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!