La Cambra de Comerç d’Alacant posa en marxa el Pla de Mobilitat per a pràctiques de joves a Europa

Els joves d’entre 18 i 30 anys beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil poden fer pràctiques en diferents països europeus a través d’aquest Pla de Mobilitat. L’objectiu principal és brindar als joves l’oportunitat d’adquirir coneixements, habilitats i competències específiques. Es pretén així fomentar el seu desenvolupament personal i professional millorant, d’aquesta manera, la seua ocupabilitat en el mercat de treball internacional.

A través del Pla de Mobilitat s’ofereixen ajudes econòmiques per a fer pràctiques en empreses de diferents països de la Unió Europea, durant un temps de tres mesos. Les ajudes són de 2.500, 2.300 o 2.000 euros, depenent del cost de vida del país en què es faça les pràctiques. Per exemple, si l’empresa està a Dinamarca es donarà als joves 2.500 euros; si és un país com Alemanya o Portugal, l’Ajuda serà de 2.300 euros; i per a països com Bulgària o Eslovàquia, l’ajuda serà de 2.000 euros.
El primer requisit per a beneficiar-se del Pla de Mobilitat, és tindre entre 18 i 30 anys, i estar inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Una vegada feta la inscripció, s’ha de fer la teua sol·licitud en la Cambra d’Alacant.

Amb les pràctiques s’aconseguirà millorar la competència lingüística dels joves participants i desenvolupar les capacitats personals i professionals. També s’augmentarà la comprensió d’altres cultures i països i s’aconseguirà ampliar la xarxa de contactes professionals, millorant l’ocupabilitat dels joves amb més oportunitats d’inserció laboral tant en el territori internacional com en el nacional.

Tota la informació està en el web de la Cambra d’Alacant. Concretament, en l’espai anomenat empleo y garantia juvenil.
870 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!