Agenda cultural cap de setmana (3 al 5 de juliol)

Arriba el mes de juliol i amb ell una nova programació d’agenda cultural. Les activitats que ofereixen els pobles de la Marina Alta van ajustant-se poc a poc a la nova normalitat.

Exposició: Corrimiento al rojo – Dénia
L’artista Carles Romany exposa la seva obra aquest estiu al Centre d’Art l’Estació de Dénia. A partir del divendres 3 de juliol i fins el 30 d’agost es podrà visitar l’exposició Corrimiento al rojo. Les obres exposades pertanyen a la sèrie Fractura Elemental i Simetries Trencades. S’inaugura el mateix divendres a les 19:00h. A banda les obres es podran visitar tots els dies de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 21:00h. Els visitants han d’accedir amb mascareta tant el dia de la inauguració com la resta dels dies.

Presentació llibre: Ondara s. XX (1a part) – Ondara
Dins del programa “La joia de la Cultura” Ondara acull la presentació del llibre Ondara segle XX (1a part) de Robert Miralles i Sergi Mallol. L’acte se celebrarà el divendres 3 de juliol a la Plaça de Bous a partir de les 20:30h. Aquest primer volum que es presenta aborda quatre capítols en els que apareixen testimonis documentals i personals de veïns i veïnes del poble. L’aforament és limitat i per tant s’han de demanar les entrades gratuïtament a través d’aquest l’enllaç.

Concert: Música sota els estels – Benissa
L’ajuntament de Benissa ha organitzat per als tres pròxims diumenges 5, 12 i 19 de juliol Música sota els estels. Es basa en els concerts de la Little big band. El primer concert tindrà lloc el diumenge 5 de juliol a partir de les 20:00h a la Plaça Rei Jaume I.

Teatre: Potted -Ondara
Tornem a la localitat veïns d’Ondara que ofereix per al diumenge 5 de juliol teatre per a tots els públics. Es tracta de l’obra “Potted” que estarà representada per la companyia Tròcola Teatre. Els artistes d’aquesta funció dominen diferents disciplines com els equilibris verticals, els malabars, l’acrobàcia o el trapezi. En l’obra Potted posen en crisi el sentit de l’objecte per arribar a la seva essència mitjançant les tècniques que s’utilitzen al circ. La funció s’iniciarà a les 20:30h a la Plaça de Bous d’Ondara.

1103 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!