El ple ordinari de juliol serà emès en directe a través de Youtube

Segons s’especifica en la convocatòria, fixada per a les huit de la vesprada de demà dijous, 2 de juliol. La sessió es durà a terme per videoconferència, a través de Zoom, i s’emetrà en directe per Youtube, en el canal de l’Ajuntament de Pego.


Entre els assumptes a debatre, una modificació de l’Ordenança Fiscal Reguladora de l’ocupació de la via pública amb taules i cadires. ES tracta de canviar l’ordenança, segons ha informat el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Ricardo Sendra, per tal que els bars i restaurants no paguen la taxa d’ocupació de les terrasses durant tot l’any 2020.


En l’ordre del dia es troba també una proposta perquè Pego s’adherisca a la xarxa d’entitats locals per a desenvolupar els ODS de l’Agenda 2030. Una xarxa creada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies en novembre del 2019 amb l’objectiu d’afavorir la coordinació d’actuacions entre els Governs Locals.

La finalitat és facilitar la consecució de millors resultats en la implementació de l’Agenda 2030 en els municipis i províncies, a través de la localització i desenvolupament dels ODS en l’àmbit local.


La Xarxa ofereix eines als Governs Locals perquè aconseguisquen els seus objectius, d’acord amb la implementació de l’Agenda 2030 a Espanya. I, a més, facilita als Governs Locals pautes, informació i propostes d’actuació per a fer front a la crisi provocada pel COVID-19, tenint present una de les principals premisses de l’Agenda 2030: que és no deixar a ningú arrere.

1219 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!