El plenari debatrà sobre l’expedient de caducitat del PAI Pego-Golf

En l’apartat de mocions d’urgència del plenari de juliol el grup municipal de Compromís per Pego ha presentat una relativa al PAI del Pla Parcial Pego-Golf i la seua caducitat.

En el text es recorda que en el plenari de l’any 2018 es va debatre la proposta de Compromís per Pego de caducar el Programa d’Actuació Integrada de la Unitat d’Execució del Pla Parcial Pego-golf, proposta que va ser rebutjada. També s’indica en la moció que , finalment, el 17 d’octubre l’Ajuntament va començar l’expedient de caducitat. Però, els terminis del procés s’han esgotat sense haver arribat a cap conclusió.

Així, Compromís demana al plenari que l’Ajuntament inicie de nou el procediment administratiu per a la caducitat del PAI i que exigisca a l’agent urbanitzador les penalitzacions que es deriven de l’incompliment pels compromisos adquirits en el PAI.

Compromís ha presentat dos mocions més al plenari, incloses dins de l’ordre del dia. En una parla sobre la Llei de Contractes del Sector Públic. I proposa que l’Ajuntament de Pego facilite i oferisca la informació, qualificació i formació necessària a les empreses i cooperatives locals perquè puguen accedir a les licitacions de serveis i obres públiques amb les màximes garanties de competitivitat i accés.

La proposta ve motivada per la incorporació de la Directiva 2014/24/UE a la Llei de Contractes del Sector Públic, el que ha suposat alguns canvis en els termes de la contractació.

I, per últim, Compromís per Pego presenta una moció en què proposa canviar el nom de l’avinguda Joan Carles I Rei i iniciar un procés participatiu obert a tota la ciutadania de Pego per a l’elecció d’un nou nom.
1435 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!